Avoimet työpaikat | RTK-Henkilöstöpalvelu - Löydä uusi työpaikka

RTK-Henkilöstöpalvelu

Avoimet työpaikat

 
 

Avoimet työpaikat

Avoimet työpaikat

« Takaisin listaan

Vastaanottovirkailija

Haemme nyt asiakasyrityksellemme vastaanottovirkailijaa.

Vastaanottovirkailijana tärkein työtehtäväsi on huolehtia asiakkaiden viihtyvyydestä heidän vierailun ajan. Työ koostuu pääsääntöisesti yksintyöskentelystä vastaanoton ja aulabaarin hoidon välillä. Työympäristö on idyllinen Vanhan Rauman kupeessa, joten puitteet työlle ovat ihanat. 

Aikaisempi kokemus asiakaspalvelutehtävistä on välttämätöntä tämän työn menestyksen kannalta. Vieraita hotelliin saapuu ympärimaailmaa, joten pääset päivittäin käyttämään suomen lisäksi myös englantia. Muut kielet suomen ja englannin lisäksi nähdään suurena plussana, mutta näiden kahden kielen sujuva hallitseminen on välttämätöntä. Sinulta tulisi löytyä myös hygienia- ja anniskelupassi. Työ on 3-vuorotyötä. Työ alkaa keikkaluontoisena heidän tarpeiden mukaan, mutta toiveena olisi, että voisit sitoutua täysipäiväisesti kesän ajaksi tuuraamaan lomia ja auttamaan kiireessä. 

Aikaisempi kokemus vastaavanlaisista töistä on tärkeää, mutta yhtä tärkeää on myös oikea asenne ja innostus työtä kohtaan. Olet tärkeässä roolissa ja usein se ensimmäinen ja viimeinen mielikuva joka vieraille jää. Joten halu tehdä tätä työtä sinulla täytyy olla. 

Aloitamme haastattelut mahdollisimman pian, joten laitathan hakemuksen liitteineen tulemaan. Lisätietoa tehtävästä antaa Tiia Linnala 

R niin kuin työpaikka.

RTK-Henkilöstöpalvelu auttaa työntekijöitä ja työn tarjoajia löytämään toisensa nopeasti ja suoraviivaisesti.  Tunnemme työelämän tarpeet erinomaisesti, mikä mahdollistaa erinomaisen osumatarkkuutemme. Näin olemme mukana tukemassa asiakkaittemme liiketoimintaa.

Olemme työntekijöillemme luotettava ja joustava työnantaja, joka valvoo etuasi ja on läsnä ja tukena arjessasi - sekä perinteisissä että digitaalisissa kanavissa.

Meillä on aina haku päällä – tutustu työpaikkojen kirjoon, täytä hakemus tai ota yhteyttä ja anna meidän hoitaa loput: www.rtkhenkilostopalvelu.fi/avoimet-tyopaikat/

Työnhakulomake / job application

Etsitkö nopeaa työnhakua?