Avoimet työpaikat | RTK-Henkilöstöpalvelu - Löydä uusi työpaikka

RTK-Henkilöstöpalvelu

Avoimet työpaikat

 
 

Avoimet työpaikat

Avoimet työpaikat

« Takaisin listaan

Rengasasentaja

Haemme asiakkaillemme Pohjois-Savon alueelle rengasasentajia syksyn sesonkiin.

Etsimme henkilöitä, joilta renkaidenvaihto sujuu ongelmitta, sillä sesonki on lyhyt ja hektinen. Tehtäviisi kuuluu renkaiden vaihtoon liittyvät työtehtät, kuten asennusta, siirtoa, pesua ja varastointia. 

Työn fyysinen ja kiireinen luonne huomioiden hakijoilta odotetaan hyvää fyysistä kuntoa ja oikeaa asennetta. Aikaisempi kokemus rengastöistä sekä käytettävistä työkaluista ja laitteista katsotaan eduksi, mutta ei ole välttämätöntä.

Työt alkavat valittujen henkilöiden kohdalla sopimuksen mukaan mahdollisimman pian. Palkkaus määräytyy TESin mukaan kokemuslisineen.

Lisätietoja tehtävästä antaa arkisin klo 9-15 Mari Seppälä

mari.seppala@rtkhenkilostopalvelu tai 044 7978 718

R niin kuin työpaikka.

RTK-Henkilöstöpalvelu auttaa työntekijöitä ja työn tarjoajia löytämään toisensa nopeasti ja suoraviivaisesti.  Tunnemme työelämän tarpeet erinomaisesti, mikä mahdollistaa erinomaisen osumatarkkuutemme. Näin olemme mukana tukemassa asiakkaittemme liiketoimintaa.

Olemme työntekijöillemme luotettava ja joustava työnantaja, joka valvoo etuasi ja on läsnä ja tukena arjessasi - sekä perinteisissä että digitaalisissa kanavissa.

Meillä on aina haku päällä – tutustu työpaikkojen kirjoon, täytä hakemus tai ota yhteyttä ja anna meidän hoitaa loput: www.rtkhenkilostopalvelu.fi/avoimet-tyopaikat/

Työnhakulomake / job application

Etsitkö nopeaa työnhakua?