RTK-Henkilöstöpalvelu

Avoimet työpaikat

 
 

Avoimet työpaikat

Avoimet työpaikat

« Takaisin listaan

Konekuski talvikaudeksi Varkauteen

Haemme asiakkallemme Varkauteen talvikaudeksi tarvittaessa työhön kutsuttavaa konekuskia.

Työ on lumisateella teiden aurausta, ja liukkaalla kelillä hiekoitusta.

Palkattavalla henkilöllä tulee olla ajokortti, kokemusta koneilla ajosta, sekä valmius tulla työhön kutsuttaessa tarpeen mukaan. Kuorma-autokortti on hakijalle eduksi, muttei pakollinen.

Työsuhteessa noudatetaan kiinteistöhuollon työehtosopimusta.

Tarjolla on keikkaluontoinen työsuhde talven yli RTK-Henkilöstöpalvelun kautta. Hyvät tekijät pyrimme työllistämään myös jatkossa.

Työsuhde tullaan solmimaan sopivan henkilön löydyttyä, joten haethan pikaisesti oheisen hakulomakkeen kautta. Haastattelemme hakijoita jo hakuaikana.

Lisätietoja hausta antaa arkisin klo 13-14 RTK-Henkilöstöpalvelun HR-asiantuntija Iina Pyymäki puh/sms/wa 044 412 4058 tai iina.pyymaki@rtkhenkilostopalvelu.fi

R niin kuin työpaikka.

RTK-Henkilöstöpalvelu auttaa työntekijöitä ja työn tarjoajia löytämään toisensa nopeasti ja suoraviivaisesti.  Tunnemme työelämän tarpeet erinomaisesti, mikä mahdollistaa erinomaisen osumatarkkuutemme. Näin olemme mukana tukemassa asiakkaittemme liiketoimintaa.

Olemme työntekijöillemme luotettava ja joustava työnantaja, joka valvoo etuasi ja on läsnä ja tukena arjessasi - sekä perinteisissä että digitaalisissa kanavissa.

Meillä on aina haku päällä – tutustu työpaikkojen kirjoon, täytä hakemus tai ota yhteyttä ja anna meidän hoitaa loput: www.rtkhenkilostopalvelu.fi/avoimet-tyopaikat/

Työnhakulomake / job application

Etsitkö nopeaa työnhakua?