RTK-Henkilöstöpalvelu

Avoimet työpaikat

 
 

Avoimet työpaikat

Avoimet työpaikat

« Takaisin listaan

Haemme työntekijöitä Olkiluodon vuosihuoltoon

HAEMME TYÖNTEKIJÖITÄ OL3 VUOSIHUOLTOON OLKILUOTOON 

TEHTÄVÄNKUVA JA ODOTUKSET 

Toimitilahuoltajana tulet toimimaan osana puhtaanapitopalvelun tiimiämme ja liikkuvassa työssäsi vastaat osaltasi asiakasyritystemme ympäristön siisteydestä ja viihtyisyydestä. Olet palveluhenkinen ja työskentelytapasi on ripeää ja varmaotteista. Sovellut hyvin ryhmätyöhön ja sopeudut nopeasti muuttuviin työtehtäviin ja aikatauluihin. Edellytämme hakijalta sujuvaa suomen kielen taitoa ja hyvää fyysistä peruskuntoa.  

TYÖSTÄ 

Paikkoja on tarjolla OL3 vuosihuollon ajalle 2.3.-8.4.2024, mahdollisesti myös pidempään. Aikaisempaa kokemusta ei vaadita, vaan työhön perehdytetään. Työ on päivätyötä sekä 2- ja 3-vuorotyötä. Työpäivät sijoittuvat ma-su, työvuorosta riippuen. Työvuoroja pystytään sopimaan ilta-/yöpainotteisesti esim. opiskeluiden takia. Hakijalla on mahdollista myös suorittaa opiskeluun liittyvä harjoittelujakso. 

Mainitsethan hakemuksessasi, millä ajanjaksolla olet käytettävissä ja mahdollisuutesi eri vuorotöihin.  

ESIMERKKEJÄ TYÖTEHTÄVISTÄ 

KRITEERIT 

Olkiluodon voimala-alueella vaaditaan vähintään 18-vuoden ikää ja moitteetonta rikosrekisteriä. Valituille tullaan suorittamaan suppea turvallisuusselvitys. 

TYÖN PALKKAUS 

 Kiinteistöpalvelualan TES, työtehtävästä / alueesta riippuen: PR 4 (12,94 €/h) laitostyöt.

Lisätietoa työtehtävistä antaa HR-asiantuntija Tiia Linnala 044 765 7210.

R niin kuin työpaikka.

RTK-Henkilöstöpalvelu auttaa työntekijöitä ja työn tarjoajia löytämään toisensa nopeasti ja suoraviivaisesti.  Tunnemme työelämän tarpeet erinomaisesti, mikä mahdollistaa erinomaisen osumatarkkuutemme. Näin olemme mukana tukemassa asiakkaittemme liiketoimintaa.

Olemme työntekijöillemme luotettava ja joustava työnantaja, joka valvoo etuasi ja on läsnä ja tukena arjessasi - sekä perinteisissä että digitaalisissa kanavissa.

Meillä on aina haku päällä – tutustu työpaikkojen kirjoon, täytä hakemus tai ota yhteyttä ja anna meidän hoitaa loput: www.rtkhenkilostopalvelu.fi/avoimet-tyopaikat/

Työnhakulomake / job application

Etsitkö nopeaa työnhakua?