RTK-Henkilöstöpalvelu

Avoimet työpaikat

 
 

Avoimet työpaikat

Avoimet työpaikat

« Takaisin listaan

Automekaanikko

Haemme asiakasyrityksellemme kahta automekaanikkoa.

Menestyäksesi tässä työssä sinulla tulisi olla aikaisempaa kokemusta alalta, mielellään mahdollisimman monipuolisesti eri merkkien osalta. Työ vaatii myös oma-aloitteisuutta, yhteistyökykyä ja asiakaspalveluhenkisyyttä. Työ on monipuolista ja pääset osaksi erinomaista tiimiä. 

Saat työhön hyvän perehdytyksen. Haussa on vakituinen työpaikka ja aloitus on heti oikean henkilön löydyttyä, joten laitathan hakemuksesi tulemaan mahdollisimman nopeasti. Kerro hakemuksessa mahdollisimman monipuolisesti osaamisestasi ja itsestäsi. 

Lisätietoa työpaikasta antaa HR-asiantuntija Tiia Linnala 044 765 7210. 

R niin kuin työpaikka.

RTK-Henkilöstöpalvelu auttaa työntekijöitä ja työn tarjoajia löytämään toisensa nopeasti ja suoraviivaisesti.  Tunnemme työelämän tarpeet erinomaisesti, mikä mahdollistaa erinomaisen osumatarkkuutemme. Näin olemme mukana tukemassa asiakkaittemme liiketoimintaa.

Olemme työntekijöillemme luotettava ja joustava työnantaja, joka valvoo etuasi ja on läsnä ja tukena arjessasi - sekä perinteisissä että digitaalisissa kanavissa.

Meillä on aina haku päällä – tutustu työpaikkojen kirjoon, täytä hakemus tai ota yhteyttä ja anna meidän hoitaa loput: www.rtkhenkilostopalvelu.fi/avoimet-tyopaikat/

Työnhakulomake / job application

Etsitkö nopeaa työnhakua?