RTK-Henkilöstöpalvelu

Avoimet työpaikat

 
 

Avoimet työpaikat

Avoimet työpaikat

« Takaisin listaan

Järjestyksenvalvoja tilaisuuksiin Varkauteen

Haemme asiakasyrityksellemme Varkauteen asiakaspalveluhenkistä järjestyksenvalvojaa erilaisiin tapahtumiin ja tilaisuuksiin nykyisen tiimin vahvistukseksi.


Työ on keikkaluonteista painottuen iltoihin ja viikonloppuihin, joten voisi sopia esimerkiksi lisätyöksi opiskelijalle tai toisen työn rinnalle.


Palkattavalta henkilöltä edellytetään täysi-ikäisyyttä ja järjestyksenvalvojakorttia sekä mielellään jonkinlaista kokemusta vastaavista tehtävistä. Kokemusta tärkeämpää on kuitenkin hyvä asenne, sosiaaliset- ja asiakaspalvelutaidot, sekä tiimityötaidot.


Palkkaus sppimuksen mukaan.


Työt alkavat heti sopivan henkilön löydyttyä, joten jätäthän hakemuksesi mahdollisimman pian. Haastattelemme hakijoita jo hakuaikana.

Lisätietoja hakuun liittyen antaa arkisin klo 9-15 RTK-Henkilöstöpalvelun HR-asiantuntija Iina Pyymäki puh./WA/SMS 044 412 4058 tai iina.pyymaki@rtkhenkilostopalvelu.fi

R niin kuin työpaikka.

RTK-Henkilöstöpalvelu auttaa työntekijöitä ja työn tarjoajia löytämään toisensa nopeasti ja suoraviivaisesti.  Tunnemme työelämän tarpeet erinomaisesti, mikä mahdollistaa erinomaisen osumatarkkuutemme. Näin olemme mukana tukemassa asiakkaittemme liiketoimintaa.

Olemme työntekijöillemme luotettava ja joustava työnantaja, joka valvoo etuasi ja on läsnä ja tukena arjessasi - sekä perinteisissä että digitaalisissa kanavissa.

Meillä on aina haku päällä – tutustu työpaikkojen kirjoon, täytä hakemus tai ota yhteyttä ja anna meidän hoitaa loput: www.rtkhenkilostopalvelu.fi/avoimet-tyopaikat/

Työnhakulomake / job application

Etsitkö nopeaa työnhakua?