RTK-Henkilöstöpalvelu

Avoimet työpaikat

 
 

Avoimet työpaikat

Avoimet työpaikat

« Takaisin listaan

Liikenteenohjaajia

Haemme asiakkaallemme Varkauteen ja lähiympäristöön liikenteenohjaajia asfalttityömaiden liikenteenohjaukseen.

Tehtävä edellyttää voimassaolevia Tieturva 1- ja Työturvallisuuskorttia sekä ajokorttia. Oman auton käyttömahdollisuus luetaan eduksi työmaille ja kohteiden välillä siirryttäessä.

Työajat ja -määrät vaihtelevat projektien mukaan 0-40h/vko. Töitä on työmaatilanteen mukaan alkukesästä mahdollisesti jopa syksyyn saakka.

Työ on vuorotyötä ja tapahtuu pääsäätöisesti ilta- ja yöaikaan, osittain myös päivällä. 

Jos olet reipas ja keikkaluonteisesta työstä kiinnostunut, työaikojen suhteen joustava sekä työskentelet mielelläsi ulkona, voit olla etsimämme henkilö.

Palkkaus asfalttialan TES mukaan.

Työt alkavat toukokuun aikana ja paikat täytetään sopivien henkilöiden löydyttyä. Aloitusta ennen työtehtäviin annetaan asiakasyrityksen perehdytys.

Jätäthän hakemuksesi oheisen hakulomakkeen kautta.

Lisätietoja hausta antaa arkisin klo 9-15 RTK-Henkilöstöpalvelun HR-asiantuntija Iina Pyymäki puh/sms/wa 044 412 4058 tai iina.pyymaki@rtkhenkilostopalvelu.fi

R niin kuin työpaikka.

RTK-Henkilöstöpalvelu auttaa työntekijöitä ja työn tarjoajia löytämään toisensa nopeasti ja suoraviivaisesti.  Tunnemme työelämän tarpeet erinomaisesti, mikä mahdollistaa erinomaisen osumatarkkuutemme. Näin olemme mukana tukemassa asiakkaittemme liiketoimintaa.

Olemme työntekijöillemme luotettava ja joustava työnantaja, joka valvoo etuasi ja on läsnä ja tukena arjessasi - sekä perinteisissä että digitaalisissa kanavissa.

Meillä on aina haku päällä – tutustu työpaikkojen kirjoon, täytä hakemus tai ota yhteyttä ja anna meidän hoitaa loput: www.rtkhenkilostopalvelu.fi/avoimet-tyopaikat/

Työnhakulomake / job application

Etsitkö nopeaa työnhakua?