RTK-Henkilöstöpalvelu

Avoimet työpaikat

 
 

Avoimet työpaikat

Avoimet työpaikat

« Takaisin listaan

Myymälänhoitaja / Toimistotyöntekijä

Rauman Lukitustekniikka Oy on Rauman seudulla toimiva asiantunteva lukkopalveluyritys, joka tarjoaa kattavat turva- ja lukitusratkaisut yksityishenkilöille ja yrityksille. Meiltä saat suunnittelun ja asennukset yli 30 vuoden kokemuksella. Palveluihimme kuuluu avainpalvelut, avaintenhallinta, lukkopalvelut, kaiverrustuotteet sekä lukitus-, turva- ja kamerajärjestelmät. Rauman lukitustekniikka on osa Contineo-konsernia, johon kuuluu mm. RTK-Palvelu, RTK-Henkilöstöpalvelu, A-Lukitus, Ajan-Avain, Raision lukko ja Rauman Lukko.

Etsimme asiakasyrityksellemme myymälänhoitajaa / toimistohenkilöä Raumalle. 

Työ on vakituinen kokopäivätyö. Työssä tarvitaan itsenäistä ja vastuullista työotetta, asiakaspalvelutaitoja, oma-aloitteisuutta sekä nuhteettomuutta (turvaselvitys teetetään). Alan tuntemus katsotaan eduksi. Tehtävässä vastaat itsenäisesti liikkeemme myymälän asiakaspalvelusta ja toimiston tehtävien hoidosta, joten etsimämme tekijä on positiivisella asenteella varustettu, iloinen asiakaspalvelija. Eduksi katsotaan aiempi kokemus asiakaspalvelutyöstä ja hyvät kädentaidot, mutta eniten arvostamme hyvää motivaatiota ja halua oppia uutta.

Täytäthän hakemuksen huolella oheisen linkin kautta ja liitä mukaan CV:si sekä palkkatoiveesi. Huomioimme vain linkin kautta tulevat hakemukset. Aloitamme haastattelut jo hakuaikana. Aikaisemmin tulleet hakemukset huomiodaan tässä haussa. 

Lisätietoa työpaikasta antaa HR-asiantuntija Tiia Linnala 044 765 7210. 

R niin kuin työpaikka.

RTK-Henkilöstöpalvelu auttaa työntekijöitä ja työn tarjoajia löytämään toisensa nopeasti ja suoraviivaisesti.  Tunnemme työelämän tarpeet erinomaisesti, mikä mahdollistaa erinomaisen osumatarkkuutemme. Näin olemme mukana tukemassa asiakkaittemme liiketoimintaa.

Olemme työntekijöillemme luotettava ja joustava työnantaja, joka valvoo etuasi ja on läsnä ja tukena arjessasi - sekä perinteisissä että digitaalisissa kanavissa.

Meillä on aina haku päällä – tutustu työpaikkojen kirjoon, täytä hakemus tai ota yhteyttä ja anna meidän hoitaa loput: www.rtkhenkilostopalvelu.fi/avoimet-tyopaikat/

Työnhakulomake / job application

Etsitkö nopeaa työnhakua?