RTK-Henkilöstöpalvelu

Avoimet työpaikat

 
 

Avoimet työpaikat

Avoimet työpaikat

« Takaisin listaan

Kahvilatyöntekijä, Hyvinkää

Etsimme kahvilatyöntekijää asiakkaallemme Hyvinkäälle!

Työ pitää sisällään vitriinituotteiden- sekä ruoka-annosten valmistusta ja esivalmisteluja, tukkukuormien purkamista sekä tilauksien tekoa. Pääset osallistumaan myös muihin tehtäviin kuten asiakaspalveluun ja kassatyöskentelyyn.

Työssä menestyminen edellyttää asiakaspalvelu- ja tiimityöskentely taitoja ja kykyä valmistaa erilaisia ruoka-annoksia. Alan koulutus tai kokemus esim. pikaruokaravintolasta on eduksi. Edellytyksenä tehtävässä hygienia- ja anniskelupassi sekä sujuva suomen kielen taito.

Asiakasyritys tarjoaa kattavan perehdytyksen, työpaikan mukavilla työkavereille sekä mahdollisuuden päästä kehittymään.

Työ on kaksivuorotyötä viikon jokaisena päivänä. Töitä on tarjolla niin koko- kuin osa-aikaisesti. Työsuhteiden pituus räätälöidään tilanteesi mukaan, mutta mahdollisuus myös pitkään työsuhteeseen. Työ alkaa sopivan henkilön löydyttyä.

Palkkaus määräytyy MaRa TES / sopimuksen mukaan.

Jos hymysi ei hyydy kiireessä ja pidät vaihtelevista työpäivistä laita hakemus tulemaan. Jutellaan ja katsotaan juuri sinulle sopiva työpaikka. Haastattelemme jo hakuprosessi aikana.

Lisätietoja tehtävästä antaa: sari.lehtinen@rtkhenkilostopalvelu.fi, p. 044–7978718

R niin kuin työpaikka.

RTK-Henkilöstöpalvelu auttaa työntekijöitä ja työn tarjoajia löytämään toisensa nopeasti ja suoraviivaisesti.  Tunnemme työelämän tarpeet erinomaisesti, mikä mahdollistaa erinomaisen osumatarkkuutemme. Näin olemme mukana tukemassa asiakkaittemme liiketoimintaa.

Olemme työntekijöillemme luotettava ja joustava työnantaja, joka valvoo etuasi ja on läsnä ja tukena arjessasi - sekä perinteisissä että digitaalisissa kanavissa.

Meillä on aina haku päällä – tutustu työpaikkojen kirjoon, täytä hakemus tai ota yhteyttä ja anna meidän hoitaa loput: www.rtkhenkilostopalvelu.fi/avoimet-tyopaikat/

Työnhakulomake / job application

Etsitkö nopeaa työnhakua?