RTK-Henkilöstöpalvelu

Avoimet työpaikat

 
 

Avoimet työpaikat

Avoimet työpaikat

« Takaisin listaan

Maanrakennustyöntekijä

Oletko sinä etsimämme sähäkkä ja tunnollinen maanrakennustyöntekijä? 

Tehtäviisi kuuluu kaivinkoneen perämiehenä toimiminen tele/kaapelityömailla Oulun alueella. Työ sisältää mahdollisesti myös muita yleisiä maanrakennusalan tehtäviä. Työ edellyttää reipasta otetta ja hyvää kommunikointikykyä, joten arvostammekin hyvää suomen kielen taitoa. Oma auto helpottaa työmaille liikkumista. Työturvallisuus on tässä isossa roolissa, joten eduksi katsomme työturvallisuuskortin. 

Työt alkavat heti sopivien tekijöiden löydyttyä, joten toimithan ripeästi.

Mikäli tuntuu, että olisit etsimämme henkilö, niin hae tehtävää heti ja jos sinulla heräsi kysymyksiä niin kilauta Tonille. Toni Lempinen p. 044 412 4275 / toni.lempinen@rtkhenkilostopalvelu.fi 

R niin kuin työpaikka.

RTK-Henkilöstöpalvelu auttaa työntekijöitä ja työn tarjoajia löytämään toisensa nopeasti ja suoraviivaisesti.  Tunnemme työelämän tarpeet erinomaisesti, mikä mahdollistaa erinomaisen osumatarkkuutemme. Näin olemme mukana tukemassa asiakkaittemme liiketoimintaa.

Olemme työntekijöillemme luotettava ja joustava työnantaja, joka valvoo etuasi ja on läsnä ja tukena arjessasi - sekä perinteisissä että digitaalisissa kanavissa.

Meillä on aina haku päällä – tutustu työpaikkojen kirjoon, täytä hakemus tai ota yhteyttä ja anna meidän hoitaa loput: www.rtkhenkilostopalvelu.fi/avoimet-tyopaikat/

Työnhakulomake / job application

Etsitkö nopeaa työnhakua?