RTK-Henkilöstöpalvelu

Avoimet työpaikat

 
 

Avoimet työpaikat

Avoimet työpaikat

« Takaisin listaan

Kotisiivoojia Kuopio-Siilinjärvi, vakituinen

Kotipalvelu Pajunkissa on siivouspalveluja Kuopiossa ja Siilinjärvellä tarjoava yritys, joka on perustettu vuonna 2014. Ihanat ja toinen toistaan mielenkiintoisemmat asiakkaat ovat löytäneet tiensä Pajunkissan palveltavaksi.  Alusta lähtien he ovat halunneet helpottaa asiakkaiden arjen sujumista tarjoamalla laadukasta, asiakaslähtöistä ja luotettavaa palvelua.

Haemme nyt Kotipalvelu Pajunkissalle kotisiivoojia Kuopion ja Siilinjärven alueelle vakituiseen työsuhteeseen. Kohteet voidaan räätälöidä asuinpaikkasi mukaan.

Työpäiväsi pitävät sisällään kotitalouksien siivoustyötä, erilaisia kotitöitä ja toimistosiivousta. Työssäsi pääset näkemään kätesi jäljen ja luomaan asiakkaille sujuvampaa arkea.

Työtä tehdään itsenäisesti perehdytyksen jälkeen ja siivottavat kohteet ovat pääasiassa asiakkaiden koteja. Tämän vuoksi on tärkeää, että pärjäät hyvin ihmisten seurassa ja asiakaspalvelu on sinulle luontevaa. Työssä edellytetään hyvää suomen kielen taitoa.

Toivomme hakijalta huolellista ja tarkkaa otetta työntekoon sekä kykyä työskennellä oma-aloitteisesti. Voit olla etsimämme tekijä, jos pidät siivoustyöstä ja ylläpidät mielelläsi kodin järjestystä.

Eduksi katsotaan aiempi kokemus siivoustyöstä koulutuksen tai työkokemuksen pohjalta. Tärkeintä on kuitenkin hyvä motivaatio ja kyky oppia uutta, sillä työtehtäviin perehdytetään. 

Työtä tehdään pääsääntöisesti arkipäivisin. Voit kuitenkin itse suunnitella omaa aikataulua asiakkaidesi mukaan. Mahdollisuus myös viikonlopputöihin halutessasi. Oma auto on välttämätön kohteiden välillä liikkumiseen.

Työt alkaa sopimuksen mukaan, heti sopivan henkilön löydettyä. Työsuhde solmitaan RTK-Henkilöstöpalvelun kanssa.

Työssä noudatetaan kiinteistöpalvelualan työehtosopimusta ja palkkaus katsotaan sopimuksen mukaan.

Tarjolla vakituinen työ loistavassa työporukassa, jossa pääset itse suunnittelemaan ja toteuttamaan työtäsi. Tässä tehtävässä menestyy oikealla asenteella, joten aiempi kokemus ei ole pääasia.

Hakijoita haastatellaan jo hakuprosessin aikana, joten jätä hakemuksesi pian oheisen hakulomakkeen kautta.

Lisätietoja hausta antaa arkisin klo 8-16 RTK-Henkilöstöpalvelun HR-asiantuntija Noora Toivanen puh/sms/wa 0400480613 noora.toivanen@rtkhenkilostopalvelu.fi

R niin kuin työpaikka.

RTK-Henkilöstöpalvelu auttaa työntekijöitä ja työn tarjoajia löytämään toisensa nopeasti ja suoraviivaisesti.  Tunnemme työelämän tarpeet erinomaisesti, mikä mahdollistaa erinomaisen osumatarkkuutemme. Näin olemme mukana tukemassa asiakkaittemme liiketoimintaa.

Olemme työntekijöillemme luotettava ja joustava työnantaja, joka valvoo etuasi ja on läsnä ja tukena arjessasi - sekä perinteisissä että digitaalisissa kanavissa.

Meillä on aina haku päällä – tutustu työpaikkojen kirjoon, täytä hakemus tai ota yhteyttä ja anna meidän hoitaa loput: www.rtkhenkilostopalvelu.fi/avoimet-tyopaikat/

Työnhakulomake / job application

Etsitkö nopeaa työnhakua?