RTK-Henkilöstöpalvelu

Avoimet työpaikat

 
 

Avoimet työpaikat

Avoimet työpaikat

« Takaisin listaan

Kattotöihin Uudellemaalle

Kattotöihin Uudellemaalle!

Etsimme nyt hyviä tekijöitä kattotöihin pääkaupunkiseudun ja Itä-Uudenmaan alueella toimivalle asiakasyrityksellemme. Onko sinulla jo kokemusta peltisepän töistä tai oletko aina halunnut alalle? Kaipaatko uralle uusia haasteita, joissa pääset näyttämään kädentaitosi? Hae mukaan ja pistetään katot kuntoon!

Työnkuva:
Työtehtäviisi tulee kuulumaan peltirakenteiden asentaminen ja korjaaminen sekä kattopeltityöt, rännityöt ja sadevesijärjestelmät. Työkohteet ovat vaihtuvia pääkaupunkiseudun alueella, kohteita voi olla myös koko Uudellamaalla. Työhön kuuluu sekä pienemmät huoltotyöt, että suuremmat rakennusprojektit. Tulet työssäsi kohtaamaan myös asiakkaita, joten arvostamme hyviä asiakaspalvelutaitoja.

Tehtävässä menestyminen edellyttää:
Ennen kaikkea toivomme sinulta paloa ja halua luoda ammattitaitoista jälkeä ja sitä kautta tuottaa laadukkaita ja kestäviä ratkaisuja asiakkaille. Kokemus hyviä kädentaitoja vaativista työtehtävistä katsotaan eduksi. Työt tapahtuvat vaihtuvissa kohteissa, joten mahdollisuus työskennellä laajasti Uudenmaan alueella on tässä tehtävässä edellytys. Auton käyttömahdollisuus on iso plussa ja B-ajokortti pakollinen. Töitä tehdään rakennusten katoilla, joten työ ei sovellu korkean paikan kammoisille.

Mitä tarjoamme sinulle?
Tulet työskentelemään RTK-Henkilöstöpalvelu Oy:n vuokratyöntekijänä kattotöihin erikoistuneella asiakasyrityksellämme. Työntekijänämme tulet saamaan tarvittavat työ- ja suojavarusteet koko työsuhteesi ajalle, sekä välittävän HR-tiimimme tuen. Palkkauksesi määrittyy työehtosopimuksen sekä osaamisesi ja kokemuksesi mukaan.

Täytäthän hakemuksen huolella oheisen linkin kautta ja liitä mukaan CV:si. Aloitamme haastattelut jo hakuaikana. 

Jäikö kysyttävää? Lisätietoja voi kysellä joko sähköpostitse tai puhelimitse; toni.lempinen@rtkhenkilostopalvelu.fi, 044 412 4275

R niin kuin työpaikka.

RTK-Henkilöstöpalvelu auttaa työntekijöitä ja työn tarjoajia löytämään toisensa nopeasti ja suoraviivaisesti.  Tunnemme työelämän tarpeet erinomaisesti, mikä mahdollistaa erinomaisen osumatarkkuutemme. Näin olemme mukana tukemassa asiakkaittemme liiketoimintaa.

Olemme työntekijöillemme luotettava ja joustava työnantaja, joka valvoo etuasi ja on läsnä ja tukena arjessasi - sekä perinteisissä että digitaalisissa kanavissa.

Meillä on aina haku päällä – tutustu työpaikkojen kirjoon, täytä hakemus tai ota yhteyttä ja anna meidän hoitaa loput: www.rtkhenkilostopalvelu.fi/avoimet-tyopaikat/

Työnhakulomake / job application

Etsitkö nopeaa työnhakua?