RTK-Henkilöstöpalvelu

Avoimet työpaikat

 
 

Avoimet työpaikat

Avoimet työpaikat

« Takaisin listaan

Tarjoilija kesäkaudelle Kuopioon

Etsimme nyt asiakkaallemme ammattitaitoista tarjoilijaa Kuopioon!

Oletko ravintola-alan osaaja, jolla tulevan kesäsesongin työtilanne on vielä avoinna? Asiakasyrityksemme hakee nyt kokenutta tarjoilijaa/moniosaajaa kesäkaudelle 2024!

Tässä tehtävässä pääset työskentelemään moniosastoisessa työympäristössä. Työtä tehdään vaihtelevasti mm. aamiais-, lounas-, ja baaritarjoilussa sekä á la carte- että tilaustarjoilussa. Tarjoilun lisäksi tehtäviin kuuluu myös noutopöydän täyttöä ja muita avustavia tehtäviä. 

Työn arvioitu kesto on kesäkuun puolivälistä elokuun puoliväliin. Työvuorot sijoittuvat pääsääntöisesti klo 8-24 välille vaihtelevasti eri viikonpäivinä ja työtunteja on tarjolla n. 60h/3 vkoa. Tarpeen mukaan ja neuvoteltaessa tunteja voi olla enemmänkin, lisäksi hyvälle tekijälle tarjoamme mielellämme lisämahdollisuuksia.

Tässä työssä sinulla on oltava hygienia- ja anniskelupassi. Työskentely edellyttää riittävää suomen kielen taitoa, iloista asiakaspalveluhenkisyyttä sekä paineensietokykyä ja joustavuutta. Englannin kielen taito lasketaan eduksi. Tulet saamaan työhön erinomaisen perehdytyksen. Palkkaus tehtävässä on sopimuksen ja kokemuksen mukaan.

Olisiko tässä sinun uusi työpaikkasi? Laita hakemus pian, haastattelut aloitetaan jo hakuaikana ja paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä! Lisätietoja tehtävästä antaa HR-asiantuntija Jonne Myller, 050 341 7993, jonne.myller@rtkhenkilostopalvelu.fi.

R niin kuin työpaikka.

RTK-Henkilöstöpalvelu auttaa työntekijöitä ja työn tarjoajia löytämään toisensa nopeasti ja suoraviivaisesti.  Tunnemme työelämän tarpeet erinomaisesti, mikä mahdollistaa erinomaisen osumatarkkuutemme. Näin olemme mukana tukemassa asiakkaittemme liiketoimintaa.

Olemme työntekijöillemme luotettava ja joustava työnantaja, joka valvoo etuasi ja on läsnä ja tukena arjessasi - sekä perinteisissä että digitaalisissa kanavissa.

Meillä on aina haku päällä – tutustu työpaikkojen kirjoon, täytä hakemus tai ota yhteyttä ja anna meidän hoitaa loput: www.rtkhenkilostopalvelu.fi/avoimet-tyopaikat/

Työnhakulomake / job application

Etsitkö nopeaa työnhakua?