RTK-Henkilöstöpalvelu

Avoimet työpaikat

 
 

Avoimet työpaikat

Avoimet työpaikat

« Takaisin listaan

Tuotantotyöntekijä -Lahti

Etsimme nyt näppäräsormista ja tarkkaa Tuotantotyöntekijää Lahden seudulle!

Tehtäväsi tuotantotyöntekijänä on osallistua erilaisten sähkökaapeleiden kokoonpano- ja tuotantotehtäviin. Kokemus sähkö- tai elektroniikka-alan työtehtävistä katsotaan eduksi, myös johdinsarjakoneen käyttökokemus katsotaan eduksi. Hakijalta toivotaan riittävää teknistä ymmärrystä esimerkiksi koulutuksen tai harrastuneisuuden kautta. Taustaa tärkeämpää on kuitenkin huolellinen, itsenäinen ja motivoitunut työskentelyote. Työ vaatii sorminäppäryyttä ja tarkkuutta.

Työtehtäviin perehdytetään, joten oppimishaluisella asenteella pääsee pitkälle. Asiakasyritys tarjoaa kannustavan työyhteisön sekö modernit ja siistin työympäristön.

Työtä tehdään kolmessa vuorossa arkena, kuitenkin mahdollisuus vaikuttaa hieman työaikoihin.

Työssä noudatetaan teknologiateollisuuden työehtosopimusta ja palkkaus kokemuksen mukaan.

Jätäthän hakemuksesi mahdollisimman pian oheisen hakulomakkeen kautta, sillä haastattelemme hakijoita jo hakuprosessin aikana.

Lisätietoja tehtävästä antaa sari.lehtinen@rtkhenkilostopalvelu.fi, p. 044-7978718

R niin kuin työpaikka.

RTK-Henkilöstöpalvelu auttaa työntekijöitä ja työn tarjoajia löytämään toisensa nopeasti ja suoraviivaisesti.  Tunnemme työelämän tarpeet erinomaisesti, mikä mahdollistaa erinomaisen osumatarkkuutemme. Näin olemme mukana tukemassa asiakkaittemme liiketoimintaa.

Olemme työntekijöillemme luotettava ja joustava työnantaja, joka valvoo etuasi ja on läsnä ja tukena arjessasi - sekä perinteisissä että digitaalisissa kanavissa.

Meillä on aina haku päällä – tutustu työpaikkojen kirjoon, täytä hakemus tai ota yhteyttä ja anna meidän hoitaa loput: www.rtkhenkilostopalvelu.fi/avoimet-tyopaikat/

Työnhakulomake / job application

Etsitkö nopeaa työnhakua?