RTK-Henkilöstöpalvelu

Avoimet työpaikat

 
 

Avoimet työpaikat

Avoimet työpaikat

« Takaisin listaan

Rakennusapulainen - Avoin haku

Haemme rakennusapulaisia asiakasyrityksille!

Kohteiden sijainnit vaihtelevat mutta sijaitsevat pääasiassa Uudenmaan alueella, Helsinki – Vantaa - Espoo.

Työtehtävät pitää sisällään erilaisia aputehtäviä kuten kantamista, purkamista ja muuta avustavaa tekemistä työmaasta riippuen. Alan koulutusta ja kokemusta ei vaadita, tehtäviin opastetaan tehtävien mukaan.

Pärjäät tehtävässä hyvällä ja ahkeralla asenteella, olet joustava ja luotettava työntekijä. Tämän lisäksi toivomme sinulta työhön soveltuvaa hyvää fyysistä kuntoa sekä sujuvaa suomen kielen taitoa. Ajokortti ja oma auto katsotaan eduksi.

Töitä on tarjolla ahkerille tekijöille pidemmäksikin aikaa keikkaluonteisesti. Työajat maanantai- perjantai n. klo 7–17 välillä. Myös lauantaisin satunnaisesti töitä tarpeen mukaan.

Palkkaus sopimuksen mukaan / TES

Työt alkavat heti sopivien henkilöiden löydyttyä. Aloitamme haastattelut jo hakuaikana.

Mahdollisiin kysymyksiisi vastaa: Sari Lehtinen, sari.lehtinen@rtkhenkilostopalvelu.fi / puh. 044 7978 718

R niin kuin työpaikka.

RTK-Henkilöstöpalvelu auttaa työntekijöitä ja työn tarjoajia löytämään toisensa nopeasti ja suoraviivaisesti.  Tunnemme työelämän tarpeet erinomaisesti, mikä mahdollistaa erinomaisen osumatarkkuutemme. Näin olemme mukana tukemassa asiakkaittemme liiketoimintaa.

Olemme työntekijöillemme luotettava ja joustava työnantaja, joka valvoo etuasi ja on läsnä ja tukena arjessasi - sekä perinteisissä että digitaalisissa kanavissa.

Meillä on aina haku päällä – tutustu työpaikkojen kirjoon, täytä hakemus tai ota yhteyttä ja anna meidän hoitaa loput: www.rtkhenkilostopalvelu.fi/avoimet-tyopaikat/

Työnhakulomake / job application

Etsitkö nopeaa työnhakua?