RTK-Henkilöstöpalvelu

Avoimet työpaikat

 
 

Avoimet työpaikat

Avoimet työpaikat

« Takaisin listaan

C- kortillisia kuljettajia

Etsimme C- kortillisia kuskeja Uudenmaan alueelle

Sinulla tulee olla vähintään C-kortti ja ammattipätevyydet.

Voit olla jo ammattilainen tai uusi alalla, töitä tarjolla kokoaikaisesti ja osa-aikaisesti. Työaika pääasiallisesti ma- pe klo 6.00-00.00 välillä. Odotamme hakijoilta reipasta töihin tarttuvaa asennetta, joustavuutta työajoissa sekä itsenäistä otetta työskentelyyn. Työ pitää sisällään auton kuormaamista ja purkua, sekä tavaroiden toimittamista asiakkaan tiloihin.

Työt alkaa sopimuksen mukaan, ajoa pääasiassa pääkaupunkiseudulla joskin alueena koko Uusimaa.

Palkkaus: TES.

Työt alkavat heti sopivan henkilön löydyttyä.

Täytäthän hakemuksen huolella oheisen linkin kautta ja liitä mukaan CV:si ja palkkatoiveesi. Aloitamme haastattelut jo hakuaikana.

Haastattelu mahdollista pitää etänä, puhelin-/ videohaastatteluna.

Lisätietoja antaa Toni Lempinen puh.044 412 42 75: toni.lempinen@rtkhenkilostopalvelu.fi

RTK-henkilöstöpalvelun työntekijänä saat käyttöösi kattavat työterveyshuoltopalvelut sekä kulttuuri- ja liikuntasetelit tukemaan hyvinvointiasi myös vapaa-ajalla: www.rtkhenkilostopalvelu.fi/tyontekijoille/

Sähköpostitse lähetettyjä hakemuksia emme käsittele.

R niin kuin työpaikka.

RTK-Henkilöstöpalvelu auttaa työntekijöitä ja työn tarjoajia löytämään toisensa nopeasti ja suoraviivaisesti.  Tunnemme työelämän tarpeet erinomaisesti, mikä mahdollistaa erinomaisen osumatarkkuutemme. Näin olemme mukana tukemassa asiakkaittemme liiketoimintaa.

Olemme työntekijöillemme luotettava ja joustava työnantaja, joka valvoo etuasi ja on läsnä ja tukena arjessasi - sekä perinteisissä että digitaalisissa kanavissa.

Meillä on aina haku päällä – tutustu työpaikkojen kirjoon, täytä hakemus tai ota yhteyttä ja anna meidän hoitaa loput: www.rtkhenkilostopalvelu.fi/avoimet-tyopaikat/

Työnhakulomake / job application

Etsitkö nopeaa työnhakua?