RTK-Henkilöstöpalvelu

Avoimet työpaikat

 
 

Avoimet työpaikat

Avoimet työpaikat

« Takaisin listaan

Operaattori extruusio puolelle

Haemme Raumalle kahta operaattoria extruusiopuolen työtehtäviin.

Oletko hyvällä asenteella varustettu tiimipelaaja? Onko sinulla valmius tehdä kolmivuorotyötä? Jos vastasit myöntävästi em. kysymyksiin, paikka voi olla juuri sinun. Työ on fyysisesti rauhallista, mutta vaatii kuitenkin koko ajan skarppina olemista. Työtehtävät ovat paljon linjaston valvomista ja mahdollisten ongelmatilanteiden ratkomista. Toisinaan saattaa tulla tukoksia tai muita esteitä, jolloin linjaston hälytykset ilmoittavat ongelmasta. Näihin on paneuduttava nopeasti ja nähtävä mahdollisen ongelman kokonaisvaltainen vaikutus. Ongelmanratkaisukyky on yksi tärkeä osa tätä työtä. Mikäli sinulla on kiinnostusta teknilliseen puoleen, tämä voisi olla sinun työpaikkasi. 

Odotamme hakijalta seuraavia asioita:

- Hyviä ongelmanratkaisutaitoja

- Tarkkuutta ja huolellisuutta

- Paineensietokykyä

- Hyviä työyhteisötaitoja

- Rauhallista mutta huolellista työotetta. 

Laita hakemusta tulemaan mahdollisimman pian, sillä tarve työntekijälle on heti. Haastattelemme jo hakuaikana. Työ alkaa alustavasti kesätyönä, mutta tarvetta on tulevaiduuessa myös vakituisen henkilömäärän kasvattamiseen, joten mahdollisuudet saada jatkaa kesän jälkeen ovat erinomaiset.

Lisätietoa työtehtävästä antaa Hr-asiantuntija Tiia Linnala 044 765 7210. 

R niin kuin työpaikka.

RTK-Henkilöstöpalvelu auttaa työntekijöitä ja työn tarjoajia löytämään toisensa nopeasti ja suoraviivaisesti.  Tunnemme työelämän tarpeet erinomaisesti, mikä mahdollistaa erinomaisen osumatarkkuutemme. Näin olemme mukana tukemassa asiakkaittemme liiketoimintaa.

Olemme työntekijöillemme luotettava ja joustava työnantaja, joka valvoo etuasi ja on läsnä ja tukena arjessasi - sekä perinteisissä että digitaalisissa kanavissa.

Meillä on aina haku päällä – tutustu työpaikkojen kirjoon, täytä hakemus tai ota yhteyttä ja anna meidän hoitaa loput: www.rtkhenkilostopalvelu.fi/avoimet-tyopaikat/

Työnhakulomake / job application

Etsitkö nopeaa työnhakua?