RTK-Henkilöstöpalvelu

Avoimet työpaikat

 
 

Avoimet työpaikat

Avoimet työpaikat

« Takaisin listaan

Kalajalostamon elintarviketyöntekijät, keikkatyö

Finnforel Oy on toteuttanut Varkauteen kiertovesitekniikkaa käyttävän kalankasvatuslaitoksen. Laitos ei kuormita ympäristöä. Sen tuotantotekniikka mahdollistaa uudet kalatuotteet ja kysyntäohjautuneen toiminnan. Arvioitu vuosituotanto on 1 milj. kiloa kirjolohta. Tuotteita markkinoidaan Saimaan Tuore- tuotemerkillä sekä kuluttajille että Horeca puolen yrityksille.

Haemme Varkauteen Finnforel Oy:lle tarvittaessa työhön kutsuttavia elintarviketyöntekijöitä kalajalostamoon.

Jalostamon työtehtävät sisältävät kirjolohenjalostustyötä, trimmausta, fileen käsittelyä, lopputuotteen pakkausta ja toimitusta sekä muita jalostamon työympäristön ylläpitoon liittyviä tehtäviä.

Aiempi työkokemus alalta ei ole välttämätön, motivaatio ja asenne ovat ratkaisevassa asemassa. Jalostamon puolen tehtäviin luetaan kuitenkin eduksi elintarvike- tai prosessiteollisuuden koulutus ja/tai työkokemus.

Edellytämme hakijoilta halua oppia uusia asioita ja joustavuutta työaikojen suhteen, oma-aloitteisuutta, yhteistyökykyä ja hyviä tiimityötaitoja sekä vastuullisuutta. Työympäristö on osittain viileä ja kostea, ja työtehtävät ovat jokseenkin fyysisiä. Hygieniapassi vaaditaan, mutta sen voi tarvittaessa suorittaa töiden alkaessa. Valmius 2-vuorotyöhön tarvittaessa löydyttävä.

Valittavat henkilöt työllistyvät Finnforelille aluksi tarvittaessa työhön kutsuttavaksi työntekijäksi RTK-henkilöstöpalvelun kautta. Työ sopii mainiosti esimerkiksi reippaalle opiskelijalle, lisätyöksi, tms. henkilölle, joka pääsee tulemaan töihin satunnaisesti nopeallakin aikataululla.

Palkkaus elintarviketeollisuus TES mukainen. Työ on pääsääntöisesti päivätyötä klo 6-18 välillä, välillä myös viikonloppuisin.

Paikat täytetään heti sopivien henkilöiden löydyttyä, joten jätäthän meille hakemuksesi mahdollisimman pian oheisen hakulinkin kautta.

Lisätietoja hakuun liittyen antaa arkisin klo 9-15 RTK-Henkilöstöpalvelun HR-asiantuntija Iina Pyymäki puh/sms/wa 044 412 4058 tai iina.pyymaki@rtkhenkilostopalvelu.fi

R niin kuin työpaikka.

RTK-Henkilöstöpalvelu auttaa työntekijöitä ja työn tarjoajia löytämään toisensa nopeasti ja suoraviivaisesti.  Tunnemme työelämän tarpeet erinomaisesti, mikä mahdollistaa erinomaisen osumatarkkuutemme. Näin olemme mukana tukemassa asiakkaittemme liiketoimintaa.

Olemme työntekijöillemme luotettava ja joustava työnantaja, joka valvoo etuasi ja on läsnä ja tukena arjessasi - sekä perinteisissä että digitaalisissa kanavissa.

Meillä on aina haku päällä – tutustu työpaikkojen kirjoon, täytä hakemus tai ota yhteyttä ja anna meidän hoitaa loput: www.rtkhenkilostopalvelu.fi/avoimet-tyopaikat/

Työnhakulomake / job application

Etsitkö nopeaa työnhakua?