RTK-Henkilöstöpalvelu

Avoimet työpaikat

 
 

Avoimet työpaikat

Avoimet työpaikat

« Takaisin listaan

Hitsareita Joroisiin

Etsimme asiakkaallemme Joroisiin hitsareita vakituisiin työsuhteisiin. 

Etsinnässä hitsareita levyseppä-/mag-hitsaukseen sekä tig-putkihitsaukseen pajatyöskentelyyn.

Työ on monipuolista ja tarkkuutta vaativaa sekä vastuullista.

Toivomme hakijalta alan koulutusta ja kokemusta. Tarvittavat hitsausluokat tulee suorittaa työsuhteen alussa, mikäli ne eivät ole vielä suoritettuina. Hyvät sosiaaliset- ja tiimityötaidot korostuvat tehtävässä, kyettävä kuitenkin työskentelemään myös itsenäisesti.

Työtä tehdään arkisin kahdessa vuorossa. 

Työsuhde tullaan solmimaan RTK-henkilöstöpalvelun kautta, jonka jälkeen on mahdollisuus vakinaistua asiakkaan omaksi työntekijäksi.

Työssä noudatetaan teknologiateollisuuden työehtosopimusta.  

Mikäli kiinnostuit, laita hakemuksesi mahdollisimman pian oheisen hakulomakkeen kautta palkkatoiveineen. Haastattelemme hakijoita jo hakuaikana, ja paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä.

Lisätietoja hakuun liittyen antaa arkisin klo 9-15 RTK-Henkilöstöpalvelun HR-asiantuntija Iina Pyymäki puh/sms/wa 044 412 4058 tai iina.pyymaki@rtkhenkilostopalvelu.fi

R niin kuin työpaikka.

RTK-Henkilöstöpalvelu auttaa työntekijöitä ja työn tarjoajia löytämään toisensa nopeasti ja suoraviivaisesti.  Tunnemme työelämän tarpeet erinomaisesti, mikä mahdollistaa erinomaisen osumatarkkuutemme. Näin olemme mukana tukemassa asiakkaittemme liiketoimintaa.

Olemme työntekijöillemme luotettava ja joustava työnantaja, joka valvoo etuasi ja on läsnä ja tukena arjessasi - sekä perinteisissä että digitaalisissa kanavissa.

Meillä on aina haku päällä – tutustu työpaikkojen kirjoon, täytä hakemus tai ota yhteyttä ja anna meidän hoitaa loput: www.rtkhenkilostopalvelu.fi/avoimet-tyopaikat/

Työnhakulomake / job application

Etsitkö nopeaa työnhakua?