RTK-Henkilöstöpalvelu

Avoimet työpaikat

 
 

Avoimet työpaikat

Avoimet työpaikat

« Takaisin listaan

Kokki

Haemme kokkia aurinkoiseen Ukiin. 

Oletko ammatiltasi kokki ja nautit ruuanlaitosta. Haemme nyt vakituiseen työsuhteeseen kokkia, kenellä on kertynyt aikaisempaa työkokemusta jo muutaman vuoden ajalta. Mikäli olisit kiinnostunut vain kesätyöstä, sekin vaihtoehto on mahdollinen. Työtehtävät ovat monipuoliset ja pitävät sisällään sekä lounasravintolan että ála carte-ravintolan annoksien valmistuksen. Työtä tehdään kahdessa vuorossa 07.00-22.00 välisenä aikana. Hygieniapassi on hyvä olla jo valmiina, koska työt alkavat heti oikean henkilön löydyttyä. 

Toivomme, että sulla on positiivinen asenne ja olet ahkera tekemään töitä sekä halukas kehittämään ammattitaitoasi edelleen. Työkielenä käy myös englanti. 

Mikäli kiinnostuit tehtävästä, mutta et asu Uudessakaupungissa, yrityksellä on myös mahdollisuus tarjota sinulle asunto, osittain toki omakustanteisesti. Laita hakemus tulemaan mahdollisimman pian. Lisätietoa tehtävästä antaa Tiia Linnala 044 765 7210.

R niin kuin työpaikka.

RTK-Henkilöstöpalvelu auttaa työntekijöitä ja työn tarjoajia löytämään toisensa nopeasti ja suoraviivaisesti.  Tunnemme työelämän tarpeet erinomaisesti, mikä mahdollistaa erinomaisen osumatarkkuutemme. Näin olemme mukana tukemassa asiakkaittemme liiketoimintaa.

Olemme työntekijöillemme luotettava ja joustava työnantaja, joka valvoo etuasi ja on läsnä ja tukena arjessasi - sekä perinteisissä että digitaalisissa kanavissa.

Meillä on aina haku päällä – tutustu työpaikkojen kirjoon, täytä hakemus tai ota yhteyttä ja anna meidän hoitaa loput: www.rtkhenkilostopalvelu.fi/avoimet-tyopaikat/

Työnhakulomake / job application

Etsitkö nopeaa työnhakua?