RTK-Henkilöstöpalvelu

Avoimet työpaikat

 
 

Avoimet työpaikat

Avoimet työpaikat

« Takaisin listaan

Hitsaajia Meyerin telakalle

Haemme asiakkaalle Meyrin telakalle Turkuun hitsauksen ammattilaisia. 

Tässä työssä menestyminen vaatii aikaisempaa työkokemusta vaativista hitsauksen työtehtävistä ja mielellään myös aikaisempaa kokemusta telakkatyöskentelystä. Tarve on nimenomaan hitsauksen ammattilaiselle. Työtehtävät ovat monipuoliset sähkömetallimiehen työtehtävät ja hitsauskohteet sijaitsevat usein näkyvissä paikoissa, joten aloittelijalle tämä ei sovi. 

Mikäli kiinnostuit, laita hakemusta tulemaan. Työt alkaisivat viimeistään toukokuun aikana. Lisää hakemukseen myös palkkatoiveesi. Hakuaikaa on jotkettu, joten aikaisemmin hakeneet otetaan myös huomioon. 

Lisätietoa työtehtävästä antaa HR-asiantuntija Tiia Linnala 044 765 7210. 

R niin kuin työpaikka.

RTK-Henkilöstöpalvelu auttaa työntekijöitä ja työn tarjoajia löytämään toisensa nopeasti ja suoraviivaisesti.  Tunnemme työelämän tarpeet erinomaisesti, mikä mahdollistaa erinomaisen osumatarkkuutemme. Näin olemme mukana tukemassa asiakkaittemme liiketoimintaa.

Olemme työntekijöillemme luotettava ja joustava työnantaja, joka valvoo etuasi ja on läsnä ja tukena arjessasi - sekä perinteisissä että digitaalisissa kanavissa.

Meillä on aina haku päällä – tutustu työpaikkojen kirjoon, täytä hakemus tai ota yhteyttä ja anna meidän hoitaa loput: www.rtkhenkilostopalvelu.fi/avoimet-tyopaikat/

Työnhakulomake / job application

Etsitkö nopeaa työnhakua?