RTK-Henkilöstöpalvelu

Avoimet työpaikat

 
 

Avoimet työpaikat

Avoimet työpaikat

« Takaisin listaan

Laadunvalvojia Lehmoon

Haemme nyt asiakasyrityksellemme Lehmoon laadunvalvojia erilaisiin työtehtäviin!

Työtehtävät sisältävät erilaisten muovikomponenttien laadunvalvontaa sekä mahdollisesti muita tuotannon tehtäviä.

Eduksi hakijalle luetaan kokemus teollisuudessa työskentelystä sekä mahdollinen osaaminen laadunvalvojan työtehtävistä. Tärkeintä kuitenkin on, että olet tarkka, oma-aloitteinen, täsmällinen sekä vastuullinen työntekijä, jolla on motivoitunut asenne työntekoon!

Työtehtävään tarjotaan erinomainen perehdytys, ja sinulla on tukenasi osaava tiimi. Tarjolla on useita työtehtäviä, joita tehdään kahdessa vuorossa. Työt alkavat pikaisella aikataululla ja työsuhteen pituus mukailee asiakkaamme tarvetta, joka on tällä hetkellä alustavasti 3-4kk. Hyville työntekijöille tarjoamme aina jatkomahdollisuuksia, ja myös tässä työssä on mahdollisuus pitkään työsuhteeseen.

Olisiko tämä sinun seuraava työpaikkasi? Haastattelut aloitetaan jo hakuaikana ja paikat täytetään sopivien henkilöiden löydyttyä, joten hae pian!

Lisätietoja tehtävästä antaa HR-asiantuntija Jonne Myller, 050 341 7993, jonne.myller@rtkhenkilostopalvelu.fi

R niin kuin työpaikka.

RTK-Henkilöstöpalvelu auttaa työntekijöitä ja työn tarjoajia löytämään toisensa nopeasti ja suoraviivaisesti.  Tunnemme työelämän tarpeet erinomaisesti, mikä mahdollistaa erinomaisen osumatarkkuutemme. Näin olemme mukana tukemassa asiakkaittemme liiketoimintaa.

Olemme työntekijöillemme luotettava ja joustava työnantaja, joka valvoo etuasi ja on läsnä ja tukena arjessasi - sekä perinteisissä että digitaalisissa kanavissa.

Meillä on aina haku päällä – tutustu työpaikkojen kirjoon, täytä hakemus tai ota yhteyttä ja anna meidän hoitaa loput: www.rtkhenkilostopalvelu.fi/avoimet-tyopaikat/

Työnhakulomake / job application

Etsitkö nopeaa työnhakua?