RTK-Henkilöstöpalvelu

Avoimet työpaikat

 
 

Avoimet työpaikat

Avoimet työpaikat

« Takaisin listaan

Koneenkäyttäjiä muoviteollisuuteen, Lehmo

Etsimme nyt muovialan asiakkaallemme koneenkäyttäjiä Lehmoon!

Oletko motivoitunut teollisuuden osaaja etsimässä uusia haasteita?

Tässä työssä työnkuvasi tulee pitämään sisällään rullapaino- ja leikkuulinjaston käyttöä sekä mahdollisesti muita teollisuuden työtehtäviä. Työ käsittää mm. laadun varmistusta sekä työkalun vaihtoja, sekä muita prosessiin liittyviä työtehtäviä, joten olisi hienoa jos työhistoriastasi löytyisi kokemusta työkalujen käytöstä, oli se sitten autonasennusta tai ruiskuvaluasettajan työtehtäviä. 

Toivomme että sinulla on aikaisempaa työkokemusta teollisuuden tehtävistä tai jonkinlaista teknistä koulutusta. Tärkeintä on kuitenkin kyky tehdä pitkäjänteisyyttä ja tarkkuutta vaativaa työtä, ja hyvällä asenteella pääset pitkälle. Työt alkavat sopimuksen mukaan nopealla aikataululla. Hyvälle tekijälle työtä on tarjolla pidemmäksikin aikaa. Työtä tehdään kahdessa vuorossa.

Kiinnostuitko tästä työpaikasta? Hae pian, haastattelemme jo hakuaikana ja paikat täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä!

Lisätietoja työtehtävästä antaa HR-asiantuntija Jonne Myller, 050 341 7993, jonne.myller@rtkhenkilostopalvelu.fi

R niin kuin työpaikka.

RTK-Henkilöstöpalvelu auttaa työntekijöitä ja työn tarjoajia löytämään toisensa nopeasti ja suoraviivaisesti.  Tunnemme työelämän tarpeet erinomaisesti, mikä mahdollistaa erinomaisen osumatarkkuutemme. Näin olemme mukana tukemassa asiakkaittemme liiketoimintaa.

Olemme työntekijöillemme luotettava ja joustava työnantaja, joka valvoo etuasi ja on läsnä ja tukena arjessasi - sekä perinteisissä että digitaalisissa kanavissa.

Meillä on aina haku päällä – tutustu työpaikkojen kirjoon, täytä hakemus tai ota yhteyttä ja anna meidän hoitaa loput: www.rtkhenkilostopalvelu.fi/avoimet-tyopaikat/

Työnhakulomake / job application

Etsitkö nopeaa työnhakua?