RTK-Henkilöstöpalvelu

Avoimet työpaikat

 
 

Avoimet työpaikat

Avoimet työpaikat

« Takaisin listaan

Kunnossapitoasentaja Savonlinnaan, vakituinen

Etsimme asiakkaallemme Savonlinnaan kunnossapitoasentajaa vakituiseen työsuhteeseen.

Työ pitää sisällään monipuolista ja vaihtelevaa ovialan teollisuustuotantoa eri asiakaskohteissa. Työssä liikutaan noin 100km säteellä Savonlinnasta. Kunnossapitoasentaja huoltaa, korjaa sekä vaihtaa varaosia teollisuus- sekä henkilöliikenteen oviin sekä kuormauslaitteisiin.

Työssäsi pääset toimimaan huippuammattilaisten kanssa ja kehittämään omaa osaamistasi eteenpäin.

Sopiva koulutustausta tehtävään on sähköalalta. Eduksi katsotaan aiempi kokemus koneiden ja laitteiden kunnossapitotehtävistä. Eduksi ovat myös englannin kielen osaaminen, työturvallisuuskortti sekä asiakaspalvelu ja myyntipuolen taidot.

Työ on itsenäistä, joten toivomme hakijalta oma-aloitteisuutta ja kykyä toimia muuttuvissakin tilanteissa. Jos tekniikan ala kiinnostaa, työkalut pysyvät kädessä ja asiakasympäristössä toimiminen on luontevaa, voit olla etsimämme tekijä!

Kyseessä kokoaikainen päivätyö, työajoilla 7-15.30. 

Työssä noudatetaan teknologiateollisuuden työehtosopimusta ja palkkaus on kokemuksen/sopimuksen mukaan.

Hyvän tiimin lisäksi sinua odottaa kannustava palkkausjärjestelmä. Työssäsi suoriudut ammattitaidolla alan kattavimman perehdytyksen ansiosta sekä yritys tarjoaa laadukkaat työvälineet, huoltoauton sekä tarvittavan teknisen tuen. Lisäksi pääset toimimaan alan edelläkävijänä, huipputuotteiden parissa ja varavakaisessa yrityksessä.

Tässä yrityksessä työntekijöistä halutaan huolehtia ja tämän vuoksi tarjolla on myös virike-edut, kattava työterveyshuolto sekä työturvallisuus on tärkeässä roolissa.

Valittu työntekijä työllistyy suoraan asiakasyrityksen omille kirjoille. Työt alkavat sopimuksen mukaan, heti sopivan henkilön löydyttyä.

Kiinnostuitko? Hae paikkaa pian, sillä haastattelut aloitetaan jo hakuaikana.

Lisätietoja hausta antaa arkisin klo 9-15 RTK-Henkilöstöpalvelun HR-asiantuntija Noora Toivanen puh/sms/wa 0400480613 noora.toivanen@rtkhenkilostopalvelu.fi

R niin kuin työpaikka.

RTK-Henkilöstöpalvelu auttaa työntekijöitä ja työn tarjoajia löytämään toisensa nopeasti ja suoraviivaisesti.  Tunnemme työelämän tarpeet erinomaisesti, mikä mahdollistaa erinomaisen osumatarkkuutemme. Näin olemme mukana tukemassa asiakkaittemme liiketoimintaa.

Olemme työntekijöillemme luotettava ja joustava työnantaja, joka valvoo etuasi ja on läsnä ja tukena arjessasi - sekä perinteisissä että digitaalisissa kanavissa.

Meillä on aina haku päällä – tutustu työpaikkojen kirjoon, täytä hakemus tai ota yhteyttä ja anna meidän hoitaa loput: www.rtkhenkilostopalvelu.fi/avoimet-tyopaikat/

Työnhakulomake / job application

Etsitkö nopeaa työnhakua?