RTK-Henkilöstöpalvelu

Avoimet työpaikat

 
 

Avoimet työpaikat

Avoimet työpaikat

« Takaisin listaan

Kattopeltiseppä Joensuuhun

Etsimme nyt asiakkaallemme Kattopeltiseppää Joensuuhun!

Jos olet rautaisen kokemuksen omaava kattopeltien ammattilainen, tämä näköalapaikka huipulla voi olla juuri sinun uusi työpaikkasi!

Kattopeltiseppänä työskentelet kattojen asennusten sekä korjausten parissa. Työtehtävässä pääset korjaamaan ja asentamaan kaikki katon peltiosat uniikeista peltituotteista vesikatteisiin sekä asentamaan uudisrakennusten kattoja tarkasti ja ammattitaidolla. Työpaikka sijaitsee Joensuussa ja töitä tehdään arkipäivisin 7-15 välillä. Palkkaus TES / sopimuksen mukaan.

Odotamme sinulta:

- Aiempaa työkokemusta/koulutusta kattopeltisepän työstä
- Voimassa olevaa työturvallisuuskorttia
- Vastuuntuntoista ja huolellista otetta työhön

Tarjoamme sinulle:

- Hyvät ja kattavat henkilöstöedut
- Kilpailukykyisen palkkauksen
- Hyvän työporukan
- Vakituisen työpaikan

Arvostamme, että teet työsi vastuuntuntoisesti ja huolellisesti sekä otat vastuun oman työsi jäljestä. Turvallinen sekä vastuuntuntoinen työn suorittaminen on sinulle tärkeää ja luontaista.

Työt alkavat sopimuksen mukaan nopealla aikataululla. Tartu mahdollisuuteen ja lähetä työhakemuksesi tulemaan – odotamme, että pääsemme kuulemaan juuri sinusta!

Kiinnostuitko? Hae pian, sillä haastattelemme hakijoita jo hakuajan kuluessa ja työt alkavat heti sopivan henkilön löydyttyä!

Lisätietoja tehtävästä antaa: HR-asiantuntija Jonne Myller, p. 050 341 7993, jonne.myller@rtkhenkilostopalvelu.fi

R niin kuin työpaikka.

RTK-Henkilöstöpalvelu auttaa työntekijöitä ja työn tarjoajia löytämään toisensa nopeasti ja suoraviivaisesti.  Tunnemme työelämän tarpeet erinomaisesti, mikä mahdollistaa erinomaisen osumatarkkuutemme. Näin olemme mukana tukemassa asiakkaittemme liiketoimintaa.

Olemme työntekijöillemme luotettava ja joustava työnantaja, joka valvoo etuasi ja on läsnä ja tukena arjessasi - sekä perinteisissä että digitaalisissa kanavissa.

Meillä on aina haku päällä – tutustu työpaikkojen kirjoon, täytä hakemus tai ota yhteyttä ja anna meidän hoitaa loput: www.rtkhenkilostopalvelu.fi/avoimet-tyopaikat/

Työnhakulomake / job application

Etsitkö nopeaa työnhakua?