RTK-Henkilöstöpalvelu

Avoimet työpaikat

 
 

Avoimet työpaikat

Avoimet työpaikat

« Takaisin listaan

Kaivinkoneenkuljettaja, Varkaus

Etsimme asiakkaallemme kaivinkoneenkuljettajaa maanrakennuspuolen tehtäviin Varkauteen.

Toivomme hakijalta aiempaa kokemusta alan tehtävistä ja tekevää asennetta työntekoon.

Tehtävässä edellytetään työturvallisuuskorttia sekä hätäensiapu täytyy olla suoritettu. Eduksi katsotaan myös tieturva, mutta sen voi tarvittaessa suorittaa ohjeistuksillamme ennen töiden aloitusta.

Kyseessä kokopäivätyö, jota tehdään ma-pe klo 7-15.30. 

Työt alkaa heti sopivan henkilön löydyttyä ja arvioitu kesto on lokakuun loppuun.

Työssä noudatetaan infra-alan työehtosopimusta ja palkkaus määräytyy kokemuksen mukaan.


Kiinnostuitko? Hae paikkaa pian, sillä haastattelut aloitetaan jo hakuaikana ja paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä!

Lisätietoja hausta antaa arkisin klo 8-16 RTK-Henkilöstöpalvelun HR-asiantuntija Noora Toivanen puh/sms/wa 0400480613 noora.toivanen@rtkhenkilostopalvelu.fi

R niin kuin työpaikka.

RTK-Henkilöstöpalvelu auttaa työntekijöitä ja työn tarjoajia löytämään toisensa nopeasti ja suoraviivaisesti.  Tunnemme työelämän tarpeet erinomaisesti, mikä mahdollistaa erinomaisen osumatarkkuutemme. Näin olemme mukana tukemassa asiakkaittemme liiketoimintaa.

Olemme työntekijöillemme luotettava ja joustava työnantaja, joka valvoo etuasi ja on läsnä ja tukena arjessasi - sekä perinteisissä että digitaalisissa kanavissa.

Meillä on aina haku päällä – tutustu työpaikkojen kirjoon, täytä hakemus tai ota yhteyttä ja anna meidän hoitaa loput: www.rtkhenkilostopalvelu.fi/avoimet-tyopaikat/

Työnhakulomake / job application

Etsitkö nopeaa työnhakua?