RTK-Henkilöstöpalvelu

Avoimet työpaikat

 
 

Avoimet työpaikat

Avoimet työpaikat

« Takaisin listaan

Varastotyöntekijä kalakasvattamoon Varkauteen

Finnforel Oy on toteuttanut Varkauteen kiertovesitekniikkaa käyttävän kalankasvatuslaitoksen. Laitos ei kuormita ympäristöä. Sen tuotantotekniikka mahdollistaa uudet kalatuotteet ja kysyntäohjautuneen toiminnan. Arvioitu vuosituotanto on 1 milj. kiloa kirjolohta. Tuotteita markkinoidaan Saimaan Tuore- tuotemerkillä sekä kuluttajille että Horeca puolen yrityksille.

Haemme Varkauteen Finnforel Oy:lle varastotyöntekijää kalakasvattamoon.

Varastotyöntekijän työtehtäviin kuuluu vaihtelevia varastohallinnan töitä, kuten keräily, purkaminen ja lastaaminen trukilla sekä varastojärjestelmän päivittäminen. Lisäksi työ voi sisältää muita kasvatuslaitoksen työtehtäviä tarpeen mukaan, mm. prosessien ylläpitoa, säätöjen ja arvojen tarkkailua sekä kalojen pistokäsittelyä, lajittelua ja pumppausta.

Tehtävään valittavalta henkilöltä toivomme aiempaa kokemusta varastopuolen työtehtävistä, sekä trukin käsittelytaitoa. Hakijan tulee olla järjestelmällinen ja tarkka sekä kyettävä työskentelemään myös itsenäisesti. Työt ovat ajoittain hyvää fyysistä kuntoa vaativia. Tehtäviin perehdytetään, joten hyvä asenne on ratkaisevassa asemassa.

Kyseessä kokopäivätyö maanantaista lauantaihin, arvostamme joustavuutta työvuoroissa.

Työsuhde solmitaan RTK-Henkilöstöpalvelun kanssa aluksi määräajaksi, jonka jälkeen mahdollisuus vakinaistua suoraan asiakasyritykseen.

Työsuhteessa noudatetaan elintarvikealojen työehtosopimusta.

Aloitus elokuun alussa sopimuksen mukaan, paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä, joten jätä hakemuksesi pian oheisen hakulomakkeen kautta.

Lisätietoja hakuun liittyen antaa arkisin klo 9-15  RTK-Henkilöstöpalvelun HR-asiantuntija Iina Pyymäki puh/sms/wa 044 412 4058 tai iina.pyymaki@rtkhenkilostopalvelu.fi

R niin kuin työpaikka.

RTK-Henkilöstöpalvelu auttaa työntekijöitä ja työn tarjoajia löytämään toisensa nopeasti ja suoraviivaisesti.  Tunnemme työelämän tarpeet erinomaisesti, mikä mahdollistaa erinomaisen osumatarkkuutemme. Näin olemme mukana tukemassa asiakkaittemme liiketoimintaa.

Olemme työntekijöillemme luotettava ja joustava työnantaja, joka valvoo etuasi ja on läsnä ja tukena arjessasi - sekä perinteisissä että digitaalisissa kanavissa.

Meillä on aina haku päällä – tutustu työpaikkojen kirjoon, täytä hakemus tai ota yhteyttä ja anna meidän hoitaa loput: www.rtkhenkilostopalvelu.fi/avoimet-tyopaikat/

Työnhakulomake / job application

Etsitkö nopeaa työnhakua?