RTK-Henkilöstöpalvelu

Avoimet työpaikat

 
 

Avoimet työpaikat

Avoimet työpaikat

« Takaisin listaan

Rakennustyöntekijä Varkauteen

Etsimme asiakkaallemme Varkauteen rakennustyöntekijää

Haussa oma-aloitteinen henkilö, joka kykenee työskentelemään sekä itsenäisesti, että työparin kanssa.

Työtehtäviin kuuluu monipuolisesti erilaisia korjausrakentamiseen liittyviä töitä. Työmaiden sijainnit vaihtelevat Varkaudessa ja lähialueella.

Palkattavalta henkilöltä odotamme rakennusalan työkokemusta ja/tai koulutusta. Toivomme, että hakijalla on voimassa oleva työturvallisuuskortti.

Työsuhde on alkuun määräaikainen, noin kahden kuukauden mittainen projekti RTK-Henkilöstöpalvelun kautta. Hyvällä tekijällä on mahdollisuus tämän jälkeen vakinaistua suoraan asiakasyritykseen.

Palkkaus sopimuksen mukaan kokemuksesta riippuen. Työsuhteessa noudatetaan rakennusalan työehtosopimusta.

Kiinnostuitko? Laitathan hakemuksesi oheisen hakulomakkeen kautta mahdollisimman pian, sillä paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä. Haastatteluja tehdään jo hakuaikana.

Lisätietoja hakuun liittyen antaa arkisin klo 9-15 RTK-Henkilöstöpalvelun HR-asiantuntija Iina Pyymäki puh/sms/wa 044 412 4058 tai iina.pyymaki@rtkhenkilostopalvelu.fi

R niin kuin työpaikka.

RTK-Henkilöstöpalvelu auttaa työntekijöitä ja työn tarjoajia löytämään toisensa nopeasti ja suoraviivaisesti.  Tunnemme työelämän tarpeet erinomaisesti, mikä mahdollistaa erinomaisen osumatarkkuutemme. Näin olemme mukana tukemassa asiakkaittemme liiketoimintaa.

Olemme työntekijöillemme luotettava ja joustava työnantaja, joka valvoo etuasi ja on läsnä ja tukena arjessasi - sekä perinteisissä että digitaalisissa kanavissa.

Meillä on aina haku päällä – tutustu työpaikkojen kirjoon, täytä hakemus tai ota yhteyttä ja anna meidän hoitaa loput: www.rtkhenkilostopalvelu.fi/avoimet-tyopaikat/

Työnhakulomake / job application

Etsitkö nopeaa työnhakua?