RTK-Henkilöstöpalvelu

Avoimet työpaikat

 
 

Avoimet työpaikat

Avoimet työpaikat

« Takaisin listaan

Asentaja (Pumput/Pumppaamot), Helsinki

Haemme Asentajaa Helsinkiin.

Haemme asiakkaallemme pumppaamoihin asentajaa Helsinkiin, pääasiallinen työaika on ma-pe klo 8-16.

Jätevesipumppaamot ovat likaisia, mutta ne aina pestään ennen kuin hommiin mennään. Ajatus likakaivosta on aina pahempi mitä se oikeasti on. Toki joskus vaatii jonkun piipahduksen pumppaamossa vaikka tikkailla ilman, että sitä on pesty, mutta se kuuluu työhön.
Mitä hakijalta odotetaan:
  • Ei pelkää likaisia paikkoja
  • Ahkera
  • Huolellinen, voi ottaa vastuuta omasta työn jäljestä
  • Kuuntelee ohjeita ja palautetta
  • Työkalut pysyy kädessä, iskuporakone, rälläkkä, pulttipyssy, puukkosaha
  • Halu kehittyä ja oppia monipuolisesta alasta
Työhön perehdytetään.
Hakusessa kaveri, joka voisi mennä pumppaamoon purkamaan ja kasaamaan uutta putkisto ja venttiilejä. Mukana aina kokenut kaveri, joka opastaa ja yhdessä tehdään.
Homma on tosi laaja eli jos haluaa oppia pumppaamo- ja putkihommista, niin täällä saa opastusta pumppaamoiden sähkötöistä, tyhjennyksistä ja huolloista. Lisäksi erilaisista erottimista ja ylipäätään kaikenlaisesta viemärihommasta.
Jos vielä löytyy C-kortti, kiinnostaa oppia hommia ja tehdä, niin asiakas tarvitsee myös päivystäjää. Siitä maksetaan hyvin ja hommaa riittää.

Työ edellyttää sujuvaa suomenkielentaitoa.

Työ alkaa sopimuksen mukaan ja aluksi henkilö työllistyy RTK- Henkilöstöpalvelun, jonka jälkeen siirtyy asiakkaalle vakituiseen työsuhteeseen.

Palkkaus: Sopimuksen mukaan

Täytäthän hakemuksen huolella oheisen linkin kautta, liitä mukaan CV:si ja palkkatoiveesi. Aloitamme haastattelut jo hakuaikana.

Lisätietoja tehtävästä antaa Toni Lempinen: toni.lempinen@rtkhenkilostopalvelu.fi

RTK-Henkilöstöpalvelu on mukana työelämän kohtaamisissa – aidosti, välittäen ja ammattitaidolla. Innostumme siitä, kun löydämme työnhakijoillemme sopivimmat työpaikat ja yritysasiakkaillemme osaavimmat työntekijät. Huolehdimme asiakaslähtöisesti työnhaun polustasi ja yrityksesi henkilöstöratkaisuista. Kohtaaminen kanssasi on meille aina merkityksellinen, tapahtuipa se etänä verkon välityksellä tai kasvotusten. Löydä sinua lähinnä palveleva toimipisteemme: www.rtkhenkilostopalvelu.fi.

Työnhakulomake / job application

Etsitkö nopeaa työnhakua?