RTK-Henkilöstöpalvelu

Avoimet työpaikat

 
 

Avoimet työpaikat

Avoimet työpaikat

« Takaisin listaan

LVI-asentaja Joensuuhun

Etsimme nyt asiakkaallemme kahta LVI-asentajaa Joensuuhun!

Oletko taitava LVI-asentaja, joka etsii uusia haasteita? LVI-asentajana vastaat monipuolisista asentajan työtehtävistä linjasaneerauskohteessa Joensuussa. Tehtävässä pärjätäksesi sinulla pitäisi olla jo työkokemusta alalta, piirrustustenlukutaitoa sekä kyky itsenäiseen työskentelyyn.

Odotamme sinulta:

- LVI-alan koulutusta ja aikaisempaa työkokemusta
- Hyviä ongelmanratkaisutaitoja ja itsenäistä työskentelyotetta
- Asiakaspalveluhenkisyyttä ja hyviä vuorovaikutustaitoja
- Ajokorttia ja valmiutta liikkua työtehtävien mukaan
- Työturvallisuuskorttia, muut sertifikaatit lasketaan eduksi

Työtä on alustavasti tarjolla n. 3 kuukauden ajaksi, ja hyvälle tekijälle tarjoamme aina jatkomahdollisuuksia. Tulet saamaan työhösi erinomaisen perehdytyksen ja työskentelemään huippulaadukkailla työvälineillä.

Onko tässä sinun uusi työpaikkasi? Jos kiinnostuit, laita hakemus pian - haastattelemme jo hakuaikana ja tekijät valitaan heti sopivien löydyttyä! Lisätietoja tehtävästä antaa HR-asiantuntija Jonne Myller, jonne.myller@rtkhenkilostopalvelu.fi, 050 341 7993.

R niin kuin työpaikka.

RTK-Henkilöstöpalvelu auttaa työntekijöitä ja työn tarjoajia löytämään toisensa nopeasti ja suoraviivaisesti.  Tunnemme työelämän tarpeet erinomaisesti, mikä mahdollistaa erinomaisen osumatarkkuutemme. Näin olemme mukana tukemassa asiakkaittemme liiketoimintaa.

Olemme työntekijöillemme luotettava ja joustava työnantaja, joka valvoo etuasi ja on läsnä ja tukena arjessasi - sekä perinteisissä että digitaalisissa kanavissa.

Meillä on aina haku päällä – tutustu työpaikkojen kirjoon, täytä hakemus tai ota yhteyttä ja anna meidän hoitaa loput: www.rtkhenkilostopalvelu.fi/avoimet-tyopaikat/

Työnhakulomake / job application

Etsitkö nopeaa työnhakua?