RTK-Henkilöstöpalvelu

Avoimet työpaikat

 
 

Avoimet työpaikat

Avoimet työpaikat

« Takaisin listaan

Kiinteistönhoitaja Kuopioon

Etsimme asiakkaallemme Kuopioon kiinteistönhoitajaa vakituiseen työsuhteeseen.

Työtehtäviin kuuluvat monipuolisesti erilaiset kiinteistönhoidolliset työtehtävät asiakaskohteessa. Työtä tehdään niin sisä- kuin ulkotiloissakin -vuodenajasta riippumatta.

Odotamme palkattavalta henkilöltä suoritettua kiinteistönhoidon ammattitutkintoa, tai muuta tehtävään soveltuvaa koulutusta, sekä mielellään jo hankittua alan työkokemusta. Henkilön tulee olla ahkera, ripeä, huolellinen ja itseohjautuva.

Tarjoamme alkuun kokoaikaisen määräaikaisen työsuhteen RTK-Henkilöstöpalvelun kautta, myöhemmin mahdollisuus vakinaistua suoraan asiakasyritykseen. Työtä tehdään pääasiassa arkisin klo 6-15 välillä, mutta oltava päivystysvalmius myös muina aikoina tarvittaessa.

Kiinnostuitko? Hae työtä mahdollisimman pian oheisen hakulomakkeen kautta. Paikka täytetään heti sopivan henkilöiden löydyttyä, saatamme kutsua haastatteluun jo hakuaikana. Töiden aloitus on elokuun 2024 alussa sopimuksen mukaan.

Lisätietoja hausta antaa arkisin klo 9-15 RTK-Henkilöstöpalvelun HR-asiantuntija Iina Pyymäki puh/sms/wa 044 412 4058 tai iina.pyymaki@rtkhenkilostopalvelu.fi

R niin kuin työpaikka.

RTK-Henkilöstöpalvelu auttaa työntekijöitä ja työn tarjoajia löytämään toisensa nopeasti ja suoraviivaisesti.  Tunnemme työelämän tarpeet erinomaisesti, mikä mahdollistaa erinomaisen osumatarkkuutemme. Näin olemme mukana tukemassa asiakkaittemme liiketoimintaa.

Olemme työntekijöillemme luotettava ja joustava työnantaja, joka valvoo etuasi ja on läsnä ja tukena arjessasi - sekä perinteisissä että digitaalisissa kanavissa.

Meillä on aina haku päällä – tutustu työpaikkojen kirjoon, täytä hakemus tai ota yhteyttä ja anna meidän hoitaa loput: www.rtkhenkilostopalvelu.fi/avoimet-tyopaikat/

Työnhakulomake / job application

Etsitkö nopeaa työnhakua?