RTK-Henkilöstöpalvelu

Avoimet työpaikat

 
 

Avoimet työpaikat

Avoimet työpaikat

« Takaisin listaan

Tuotantotyöntekijät kalustetuotantoon Juvalle

Etsimme asiakasyrityksellemme Juvalle TUOTANTOTYÖNTEKIJÖITÄ erikoiskiintokalusteiden valmistukseen.

Haemme erilaisilla taustoilla varustettuja tekijöitä Juvan tehtaalle kalusteiden valmistuksen eri työvaiheisiin. Työsi voi olla esimerkiksi puusepän työtä, koneen käyttöä(listakone, palkkisaha), maalaamossa työskentelyä, kokoonpanoa, kasausta, lähettämötyötä jne. Tehtäviin annetaan kattava perehdytys.

Tärkeimpinä ominaisuuksina hakijassa ovat reipas ja oppimishaluinen asenne, sekä motivaativaatio työtä kohtaan. Kädentaidot, työkalujen käyttötaito tai jonkinlainen aiempi kokemus esimerkiksi puu- metalli- tai rakennustöistä tms. katsotaan eduksi.

Tarjoamme kokoaikaisen alkuun määräaikaisen työsuhteen RTK-Henkilöstöpalvelun kautta. Hyvällä tekijällä on myöhemmin mahdollisuus keskustella jatkosta suoraan asiakasyrityksen kanssa. Työ tapahtuu pääsääntöisesti aamuvuorossa arkisin, mutta toivomme valmiutta tehdä myös iltavuoroja.

Työsuhteessa noudatetaan puusepänteollisuuden työehtosopimusta.

Kiinnostuitko? Hae työtä mahdollisimman pian oheisen hakulomakkeen kautta. Paikat täytetään heti sopivien henkilöiden löydyttyä, saatamme kutsua haastatteluun jo hakuaikana.

Lisätietoja hausta antaa arkisin klo 9-15 RTK-Henkilöstöpalvelun HR-asiantuntija Iina Pyymäki puh/sms/wa 044 412 4058 tai iina.pyymaki@rtkhenkilostopalvelu.fi

R niin kuin työpaikka.

RTK-Henkilöstöpalvelu auttaa työntekijöitä ja työn tarjoajia löytämään toisensa nopeasti ja suoraviivaisesti.  Tunnemme työelämän tarpeet erinomaisesti, mikä mahdollistaa erinomaisen osumatarkkuutemme. Näin olemme mukana tukemassa asiakkaittemme liiketoimintaa.

Olemme työntekijöillemme luotettava ja joustava työnantaja, joka valvoo etuasi ja on läsnä ja tukena arjessasi - sekä perinteisissä että digitaalisissa kanavissa.

Meillä on aina haku päällä – tutustu työpaikkojen kirjoon, täytä hakemus tai ota yhteyttä ja anna meidän hoitaa loput: www.rtkhenkilostopalvelu.fi/avoimet-tyopaikat/

Työnhakulomake / job application

Etsitkö nopeaa työnhakua?