RTK-Henkilöstöpalvelu

Avoimet työpaikat

 
 

Avoimet työpaikat

Avoimet työpaikat

« Takaisin listaan

Tuotantotyöntekijöitä kokoonpanoon Leppävirralle

Haemme asiakkaallemme Leppävirralle tuotantotyöntekijöitä vakituiseen työsuhteeseen.

Työtehtävät pitävät sisällään mekaanista kokoonpanoa. Työstökoneiden käyttökokemuksesta ja muista kädentaidoista on hyötyä, mutta taustaa tärkeämpää on huolellinen, itsenäinen ja motivoitunut työskentelyote. Työ vaatii sorminäppäryyttä ja tarkkuutta. Työtehtäviin perehdytetään, joten oppimishaluinen asenne on avainasemassa.

Työtä tehdään arkisin päivävuorossa, käytössä on liukuva työaika.

Työssä noudatetaan teknologiateollisuuden työehtosopimusta ja palkkaus määräytyy kokemuksen mukaan.

Tarjolla vakituinen kokoaikainen työsuhde alkuun RTK-Henkilöstöpalvelun kautta. Työt alkavat sopimuksen mukaan elo-syyskuun aikana. Paikat täytetään heti sopivien henkilöiden löydyttyä.

Jätäthän hakemuksesi mahdollisimman pian oheisen hakulomakkeen kautta, sillä haastattelemme hakijoita jo hakuprosessin aikana.

Lisätietoja hakuun liittyen antaa arkisin klo 9-15 RTK-Henkilöstöpalvelun HR-asiantuntija Iina Pyymäki puh/sms/wa 044 412 4058 tai iina.pyymaki@rtkhenkilostopalvelu.fi

R niin kuin työpaikka.

RTK-Henkilöstöpalvelu auttaa työntekijöitä ja työn tarjoajia löytämään toisensa nopeasti ja suoraviivaisesti.  Tunnemme työelämän tarpeet erinomaisesti, mikä mahdollistaa erinomaisen osumatarkkuutemme. Näin olemme mukana tukemassa asiakkaittemme liiketoimintaa.

Olemme työntekijöillemme luotettava ja joustava työnantaja, joka valvoo etuasi ja on läsnä ja tukena arjessasi - sekä perinteisissä että digitaalisissa kanavissa.

Meillä on aina haku päällä – tutustu työpaikkojen kirjoon, täytä hakemus tai ota yhteyttä ja anna meidän hoitaa loput: www.rtkhenkilostopalvelu.fi/avoimet-tyopaikat/

Työnhakulomake / job application

Etsitkö nopeaa työnhakua?