RTK-Henkilöstöpalvelu

Avoimet työpaikat

 
 

Avoimet työpaikat

Avoimet työpaikat

« Takaisin listaan

Tuotantotyöntekijä Heinävedelle

Haemme asiakasyrityksellemme kahta tuotantotyöntekijää Heinävedelle.

Työ pitää sisällään pakkauslinjastojen vaihtelevia työtehtäviä.

Tehtävässä ei vaadita aiempaa kokemusta tai koulutusta, mutta valittavilta henkilöiltä tulee löytyä sorminäppäryyttä, oma-aloitteisuutta sekä oppimiskykyä. Reipas asenne on avainasemassa. Työ on toisinaan hektistä, joten hyvä paineensietokyky ja tehokkuus on eduksi. Työtehtäviin annetaan kattava perehdytys.

Pakkaustehtävissä tarvitaan hyvää perus kuntoa.

Kyseessä arkisin tehtävä 2-vuorotyö. Työsuhteen aloitus on elokuun aikana sopimuksen mukaan, ja arvioitu kesto on heinäkuun 2025 puoleen väliin saakka. Hyvällä tekijällä on mahdollisuus myös jatkoon.

Valinnat tehdään heti sopivien henkilöiden löydyttyä.

Palkkaus muovi-ja kemianteollisuuden TES:n mukaisesti.

Mikäli kiinnostuit, niin jätä hakemuksesi pian, sillä hakijoita haastatellaan jo hakuprosessin aikana.

Lisätietoja hausta antaa arkisin klo 8-16 RTK-Henkilöstöpalvelun HR-asiantuntija Noora Toivanen puh/sms/wa 0400480613 noora.toivanen@rtkhenkilostopalvelu.fi

R niin kuin työpaikka.

RTK-Henkilöstöpalvelu auttaa työntekijöitä ja työn tarjoajia löytämään toisensa nopeasti ja suoraviivaisesti.  Tunnemme työelämän tarpeet erinomaisesti, mikä mahdollistaa erinomaisen osumatarkkuutemme. Näin olemme mukana tukemassa asiakkaittemme liiketoimintaa.

Olemme työntekijöillemme luotettava ja joustava työnantaja, joka valvoo etuasi ja on läsnä ja tukena arjessasi - sekä perinteisissä että digitaalisissa kanavissa.

Meillä on aina haku päällä – tutustu työpaikkojen kirjoon, täytä hakemus tai ota yhteyttä ja anna meidän hoitaa loput: www.rtkhenkilostopalvelu.fi/avoimet-tyopaikat/

Työnhakulomake / job application

Etsitkö nopeaa työnhakua?