RTK-Henkilöstöpalvelu

Avoimet työpaikat

 
 

Avoimet työpaikat

Avoimet työpaikat

« Takaisin listaan

Työnjohtaja puhdasvesipuoli

Etsimme asiakkaallemme puhdasvesipuolen työhön osallistuvaa työnjohtaja tai asentajaa!

Työn kuva:
Porakaivopumppujen asennus, painesäiliöiden asennus ja vaihto, painelinjojen uusiminen, rengaskaivojen huolto ja avokaivo- sekä ejektoripumppujen vaihto. Pesuauton (3-aks R500 scania) ajo ja porakaivojen pesu. Työt tehdään lähtökohtaisesti aina työpareina, joten yksin ei tarvitse tehdä. Pääpaino tehtävässä on suorittavassa työssä, mutta etsimme henkilöä, joka pystyy toimimaan työnjohtajana.

Lisäksi toivomme osaamista ja halukkuutta myynnin tekemiseen, tarjouksien laskemiseen sekä asiakas / vianselvityskäynteihin.

Vaatimukset:
Aikaisempi vahva kokemusta alalta, nimenomaan porakaivojen huolloista sekä pumppujen ja painesäiliöiden vaihdoista ja laajoista vianselvityksistä. Olet siis se henkilö, joka tietää ja kertoo miten asiat tulisi tehdä. Lisäksi sinulla tulee olla BC-kortti ja vesityökortti. Työkohteet sijaitsevat Etelä-Suomen alueella, mutta välillä keikkoja tulee myös Varsinais-Suomeen.

Tarjoamme:
Tukikohta Espoossa tällä hetkellä mutta syyskuun alusta Helsingissä. Mahdollisuus kuitenkin myös hallin hankkimiseen kotipaikan läheltä. Tehtävässä saa myös firman auton käyttöön niin työmatkoille kuin kotiinkin.

Palkkaus sovittavissa henkilön osaamisen mukaan.

Työt alkavat sopivan henkilön löydyttyä.

Täytäthän hakemuksen huolella oheisen linkin kautta ja liitä mukaan CV:si. Aloitamme haastattelut jo hakuaikana. Lisätietoja: sari.lehtinen@rtkhenkilostopalvelu.fi / 044 7978 718

R niin kuin työpaikka.

RTK-Henkilöstöpalvelu auttaa työntekijöitä ja työn tarjoajia löytämään toisensa nopeasti ja suoraviivaisesti.  Tunnemme työelämän tarpeet erinomaisesti, mikä mahdollistaa erinomaisen osumatarkkuutemme. Näin olemme mukana tukemassa asiakkaittemme liiketoimintaa.

Olemme työntekijöillemme luotettava ja joustava työnantaja, joka valvoo etuasi ja on läsnä ja tukena arjessasi - sekä perinteisissä että digitaalisissa kanavissa.

Meillä on aina haku päällä – tutustu työpaikkojen kirjoon, täytä hakemus tai ota yhteyttä ja anna meidän hoitaa loput: www.rtkhenkilostopalvelu.fi/avoimet-tyopaikat/

Työnhakulomake / job application

Etsitkö nopeaa työnhakua?