RTK-Henkilöstöpalvelu

Avoimet työpaikat

 
 

Avoimet työpaikat

Avoimet työpaikat

« Takaisin listaan

Varastotyöntekijä, Vantaa

Etsimme varastotyöntekijöitä Vantaalle!

Työ pitää sisällään toimitusten pakkaamista, keräilyä ja lähetystä. Aikaisempaa varastotyö kokemusta tärkeämpää on halu oppia uutta ja kiinnostus logistiikan alaa kohtaan.

Keräilyä tehdään äänikeräilynä ja tämän vuoksi tehtävässä menestyminen edellyttää sujuvaa suomen kielen taitoa ja ymmärrystä. Tämän lisäksi toivomme sinulta varastotyöhön soveltuvaa fyysistä kuntoa sekä tarkkaa, tunnollista ja ripeää työotetta.

Työaika: 2-vuorotyö, keskimäärin 3 vuoroa viikossa 
Palkka: Kaupan alan TES + lisät

Työt alkavat sopivan henkilön löydyttyä ja työt jatkuvat jouluun saakka. 

Täytäthän hakemuksen huolella oheisen linkin kautta ja liitä mukaan CV:si. Aloitamme haastattelut jo hakuaikana.
Lisätietoja: sari.lehtinen@rtkhenkilostopalvelu.fi / 044 7978 718

R niin kuin työpaikka.

RTK-Henkilöstöpalvelu auttaa työntekijöitä ja työn tarjoajia löytämään toisensa nopeasti ja suoraviivaisesti.  Tunnemme työelämän tarpeet erinomaisesti, mikä mahdollistaa erinomaisen osumatarkkuutemme. Näin olemme mukana tukemassa asiakkaittemme liiketoimintaa.

Olemme työntekijöillemme luotettava ja joustava työnantaja, joka valvoo etuasi ja on läsnä ja tukena arjessasi - sekä perinteisissä että digitaalisissa kanavissa.

Meillä on aina haku päällä – tutustu työpaikkojen kirjoon, täytä hakemus tai ota yhteyttä ja anna meidän hoitaa loput: www.rtkhenkilostopalvelu.fi/avoimet-tyopaikat/

Työnhakulomake / job application

Etsitkö nopeaa työnhakua?