RTK-Henkilöstöpalvelu

Avoimet työpaikat

 
 

Avoimet työpaikat

Avoimet työpaikat

« Takaisin listaan

Tig-hitsaaja

Etsimme asiakkaallemme TIG-hitsaajaa Virtasalmelle.

Hitsattavat materiaalit ovat alumiinia ja rosteria.

Odotamme hakijalta kokemusta vastaavasta tehtävästä. Voit olla hitsausurasi alkutaipaleella tai jo kokeneempi konkari. Hitsausluokkia ei tarvitse olla voimassa.

Työt alkavat elokuun aikana ja alustava kesto on 2kk. Samoja, hyviä tekijöitä hyödynnetään kuitenkin mielellään uusiinkin projekteihin.

Kyseessä päivätyö, työaika 7-15.

Työssä noudatetaan teknologiateollisuuden työehtosopimusta ja palkkaus on kokemuksen/sopimuksen mukaan.

Paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä, joten hae pian!

Lisätietoja hausta antaa arkisin klo 8-16 RTK-Henkilöstöpalvelun HR-asiantuntija Noora Toivanen puh/sms/wa 0400480613 noora.toivanen@rtkhenkilostopalvelu.fi

R niin kuin työpaikka.

RTK-Henkilöstöpalvelu auttaa työntekijöitä ja työn tarjoajia löytämään toisensa nopeasti ja suoraviivaisesti.  Tunnemme työelämän tarpeet erinomaisesti, mikä mahdollistaa erinomaisen osumatarkkuutemme. Näin olemme mukana tukemassa asiakkaittemme liiketoimintaa.

Olemme työntekijöillemme luotettava ja joustava työnantaja, joka valvoo etuasi ja on läsnä ja tukena arjessasi - sekä perinteisissä että digitaalisissa kanavissa.

Meillä on aina haku päällä – tutustu työpaikkojen kirjoon, täytä hakemus tai ota yhteyttä ja anna meidän hoitaa loput: www.rtkhenkilostopalvelu.fi/avoimet-tyopaikat/

Työnhakulomake / job application

Etsitkö nopeaa työnhakua?