RTK-Henkilöstöpalvelu

Avoimet työpaikat

 
 

Avoimet työpaikat

Avoimet työpaikat

« Takaisin listaan

Haalaaja / Rakennusapulainen - Helsinki

Haemme nyt asiakkaallemme Haalaajia Helsinkiin!

Etsimme asiakkaallemme useita haalaajia raskaspurku kohteisiin pääkaupunkiseudulle. Työ pitää sisällään kiviseinien purkujätteen haalausta. Työssä edellytetään työn raskauden takia hyvää fyysistä kuntoa ja kokemusta raskaspuruista. Edellytyksenä myös vastuuntuntoinen asenne, sillä kohde on vaativa. Noudatathan aina työturvallisuusohjeita sekä olet huolellinen työssäsi. Sinulta löytyy työturvallisuuskortti, Valtti-kortti  ja hyvä, valpas asenne.

Työajat klo 7–18 välillä arkisin.

Työt alkavat heti sopivien henkilöiden löydyttyä ja töitä on tarjolla toistaiseksi.

Palkkaus Rakennusalan TES mukaan

Kiinnostuitko? Hae pian, sillä haastattelemme hakijoita jo hakuajan kuluessa ja paikat täytetään heti sopivien henkilöiden löydyttyä! Täytäthän hakemuksen huolella oheisen linkin kautta ja liitä mukaan CV:si ja palkkatoiveesi

Lisätietoja antaa Sari Lehtinen puh.044 7978718: sari.lehtinen@rtkhenkilostopalvelu.fi

Sähköpostitse lähetettyjä hakemuksia emme käsittele.

R niin kuin työpaikka.

RTK-Henkilöstöpalvelu auttaa työntekijöitä ja työn tarjoajia löytämään toisensa nopeasti ja suoraviivaisesti.  Tunnemme työelämän tarpeet erinomaisesti, mikä mahdollistaa erinomaisen osumatarkkuutemme. Näin olemme mukana tukemassa asiakkaittemme liiketoimintaa.

Olemme työntekijöillemme luotettava ja joustava työnantaja, joka valvoo etuasi ja on läsnä ja tukena arjessasi - sekä perinteisissä että digitaalisissa kanavissa.

Meillä on aina haku päällä – tutustu työpaikkojen kirjoon, täytä hakemus tai ota yhteyttä ja anna meidän hoitaa loput: www.rtkhenkilostopalvelu.fi/avoimet-tyopaikat/

Työnhakulomake / job application

Etsitkö nopeaa työnhakua?