RTK-Henkilöstöpalvelu

Avoimet työpaikat

 
 

Avoimet työpaikat

Avoimet työpaikat

« Takaisin listaan

Metallityöntekijä / hitsaaja

Oletko rosterinkäsittelyn ammattilainen? 

Haemme asiakasyrityksellemme metallialan työntekijää vakituiseen työsuhteeseen.

Onko koulutustaustasi metallipuolelta. Vai oletko itseoppinut, itseohjautuva ja osaat metallialan töitä mustasta raudasta rosterihommiin asti eli olet moniosaaja. Ruostumattoman teräksen käsittelytaito on iso plussa tässä työssä. Hitsaustaitoa (Tig, Mig tai puikko) pitäisi löytyä ja luokkia sinulla ei välttämättä tarvitse olla. Suomen kielen osaaminen on välttämätön työssä.

Toiveena olisi, että omaat:

- Tulityö- ja Työturvakortin

- Olet itseohjautuva ja fiksu työntekijä

- Omaat hyvän asenteen

- Osaat ratkaista vastaantulevia ongelmia

- Ymmärrät piirrustuksia

Täytäthän hakemuksen huolella oheisen linkin kautta ja liitä mukaan CV:si. Huomioimme vain linkin kautta tulevat hakemukset. Aloitamme haastattelut jo hakuaikana.

Lisätietoja työtehtävästä antaa Myyntipäällikkö Sami Leppänen, 044 412 4767.

R niin kuin työpaikka.

RTK-Henkilöstöpalvelu auttaa työntekijöitä ja työn tarjoajia löytämään toisensa nopeasti ja suoraviivaisesti.  Tunnemme työelämän tarpeet erinomaisesti, mikä mahdollistaa erinomaisen osumatarkkuutemme. Näin olemme mukana tukemassa asiakkaittemme liiketoimintaa.

Olemme työntekijöillemme luotettava ja joustava työnantaja, joka valvoo etuasi ja on läsnä ja tukena arjessasi - sekä perinteisissä että digitaalisissa kanavissa.

Meillä on aina haku päällä – tutustu työpaikkojen kirjoon, täytä hakemus tai ota yhteyttä ja anna meidän hoitaa loput: www.rtkhenkilostopalvelu.fi/avoimet-tyopaikat/

Työnhakulomake / job application

Etsitkö nopeaa työnhakua?