RTK-Henkilöstöpalvelu

Avoimet työpaikat

 
 

Avoimet työpaikat

Avoimet työpaikat

« Takaisin listaan

Tuotantotyöntekijöitä sahalle Varkauteen

Etsimme asiakasyrityksellemme Varkauteen tuotantotyöntekijöitä kokoaikatyöhön sahalle.

Työtehtäviin kuuluu sahan tuotantoprosessin eri työvaiheet sekä oman työpisteen järjestyksestä ja siisteydestä huolehtiminen. Kyseessä on kaksivuorotyö. Työ on fyysistä, päivässä tulee paljon askeleita sekä altisteina ovat pöly ja melu. 

Valittavilla henkilöillä tulee olla työtä pelkäämätön reipas asenne, halu oppia uutta ja kehittyä omassa työssään, sekä työelämätaidot hallussa. Eduksi hakijoille katsomme esimerkiksi aiemman puualan taustan tai jonkin teknisen alan koulutuksen tai kokemuksen. Kuitenkin taustaa tärkeämpää on ahkeruus ja asenne. Työhön annetaan kattava perehdytys. Työturvallisuuskortti on pakollinen.

Tarjoamme kokoaikaisen määräaikaisen työsuhteen alkuun RTK-Henkilöstöpalvelun työntekijänä. Hyvillä tekijöillä on mahdollisuus myöhemmässä vaiheessa vakinaistua suoraan asiakasyritykseen.

Työt alkavat elo-syyskuun aikana sopimuksen mukaan. Mikäli kiinnostuit, jätä hakemuksesi mahdollisimman pian oheisen hakulomakkeen kautta.

Lisätietoja hausta antaa arkisin klo 9-15 RTK-Henkilöstöpalvelun HR-asiantuntija Iina Pyymäki puh/sms/wa 044 412 4058 tai iina.pyymaki@rtkhenkilostopalvelu.fi

R niin kuin työpaikka.

RTK-Henkilöstöpalvelu auttaa työntekijöitä ja työn tarjoajia löytämään toisensa nopeasti ja suoraviivaisesti.  Tunnemme työelämän tarpeet erinomaisesti, mikä mahdollistaa erinomaisen osumatarkkuutemme. Näin olemme mukana tukemassa asiakkaittemme liiketoimintaa.

Olemme työntekijöillemme luotettava ja joustava työnantaja, joka valvoo etuasi ja on läsnä ja tukena arjessasi - sekä perinteisissä että digitaalisissa kanavissa.

Meillä on aina haku päällä – tutustu työpaikkojen kirjoon, täytä hakemus tai ota yhteyttä ja anna meidän hoitaa loput: www.rtkhenkilostopalvelu.fi/avoimet-tyopaikat/

Työnhakulomake / job application

Etsitkö nopeaa työnhakua?