RTK-Henkilöstöpalvelu

Avoimet työpaikat

 
 

Avoimet työpaikat

Avoimet työpaikat

« Takaisin listaan

Tuotantotyöntekijä -Lohja

Haemme asiakkaallemme betonityöntekijää Lohjalle!

Työ pitää sisällään muun muassa erilaisten betonituotteiden valmistusta tärypöydän äärellä. Työ on sarjatyötä, joten toistoja tulee paljon. Edellytyksenä tehtävässä hyvä fyysinen kunto, sillä työ on seisomatyö ja nostellaan käsin betonikiekkoja. Toivomme hakijalta reipasta ja hyvää asennetta sekä hyvää suomen kielen taitoa. 

Työaika arkisin klo 7-15.30

Työt alkavat heti sopivan henkilön löydyttyä ja jatkuvat elokuun loppuun saakka.

Palkkaus rakennustuoteteollisuuden TES mukainen.

Mikäli olet hyvän motivaation omaava tekijä, jätä hakemuksesi pian oheisen hakulomakkeen kautta! Paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä.

Jäikö kysyttävää? Lisätietoja voi kysellä joko sähköpostitse tai puhelimitse; sari.lehtinen@rtkhenkilostopalvelu.fi, 044 7978718

R niin kuin työpaikka.

RTK-Henkilöstöpalvelu auttaa työntekijöitä ja työn tarjoajia löytämään toisensa nopeasti ja suoraviivaisesti.  Tunnemme työelämän tarpeet erinomaisesti, mikä mahdollistaa erinomaisen osumatarkkuutemme. Näin olemme mukana tukemassa asiakkaittemme liiketoimintaa.

Olemme työntekijöillemme luotettava ja joustava työnantaja, joka valvoo etuasi ja on läsnä ja tukena arjessasi - sekä perinteisissä että digitaalisissa kanavissa.

Meillä on aina haku päällä – tutustu työpaikkojen kirjoon, täytä hakemus tai ota yhteyttä ja anna meidän hoitaa loput: www.rtkhenkilostopalvelu.fi/avoimet-tyopaikat/

Työnhakulomake / job application

Etsitkö nopeaa työnhakua?