RTK-Henkilöstöpalvelu

Avoimet työpaikat

 
 

Avoimet työpaikat

Avoimet työpaikat

« Takaisin listaan

Asentaja reissutyöhön

Etsimme asiakasyrityksellemme asentajaa metallipuolen tehtäviin, reissutyöhön.

Asentaja toimii hitsaajan apuna erilaisissa tehtävissä. Työnkuvaan kuuluu mm. kantoapu, käsityökalujen käyttö, osien asettelu- ja irrotustyöt.

Työ ei vaadi aiempaa kokemusta, sillä tiimi perehdyttää uuden tekijän tehtäviin. Siinä edellytetään kuitenkin hyvää fyysistä kuntoa, vuorotyö- sekä reissuvalmiutta. Toivomme, että erilaiset käsityökalut ovat sinulle tuttuja, olet huolellinen työssäsi ja omaat reippaan asenteen työntekoon.

Tehtävässä vaaditaan voimassaoleva työturvallisuuskortti. Lisäksi tekijän täytyy suorittaa perehdytyskoulutus ennen töiden aloitusta, joka onnistuu tietokoneella tai puhelimitse.

Työtä tehdään pääsääntöisesti yötyönä, 10h/päivä ja neljänä päivänä viikossa. Työmaat vaihtelevat, mutta tulevia kohteita on mm. Keski-Suomen, Pohjois-Savon ja Etelä-Savon alueella. Työmaat kestävät yleensä 2-4 viikkoa. Työmaakohteissa on järjestetty majoitus.

Tehtävässä pärjää suomen tai englannin kielen taidolla.

Työssä noudatetaan teknologiateollisuuden työehtosopimusta ja palkkaus on sopimuksen/kokemuksen mukaan. Perus tuntipalkan lisäksi tekijälle maksetaan korvaus yötyöstä sekä päivärahat. Mahdollisuus kimppakyytiin Pieksämäen alueelta. Paikka täytetään sopivan henkilön löydyttyä ja työmaita on tarjolla pitkin syksyä.

Lisätietoja hausta antaa arkisin klo 9-15 RTK-Henkilöstöpalvelun HR-asiantuntija Noora Toivanen puh/sms/wa 0400480613 noora.toivanen@rtkhenkilostopalvelu.fi

R niin kuin työpaikka.

RTK-Henkilöstöpalvelu auttaa työntekijöitä ja työn tarjoajia löytämään toisensa nopeasti ja suoraviivaisesti.  Tunnemme työelämän tarpeet erinomaisesti, mikä mahdollistaa erinomaisen osumatarkkuutemme. Näin olemme mukana tukemassa asiakkaittemme liiketoimintaa.

Olemme työntekijöillemme luotettava ja joustava työnantaja, joka valvoo etuasi ja on läsnä ja tukena arjessasi - sekä perinteisissä että digitaalisissa kanavissa.

Meillä on aina haku päällä – tutustu työpaikkojen kirjoon, täytä hakemus tai ota yhteyttä ja anna meidän hoitaa loput: www.rtkhenkilostopalvelu.fi/avoimet-tyopaikat/

Työnhakulomake / job application

Etsitkö nopeaa työnhakua?