RTK-Henkilöstöpalvelu

Avoimet työpaikat

 
 

Avoimet työpaikat

Avoimet työpaikat

« Takaisin listaan

Eläintenhoitaja Loviisaan

Etsimme asiakasyrityksemme vuohikarjatilalle Loviisaan ELÄINTENHOITAJAA meneillään olevaan kesäsesonkiin.

Yritys on Suomen ja Pohjoismaiden suurin vuohenmaidon tuottaja.

Työtehtävät koostuvat lypsytyöstä, eläinten hoidosta, aitojen rakentamisesta ja huoltamisesta sekä muista karjatalouden töistä.

Eduksi katsotaan karjanhoitoon liittyvien maatalouskoneiden ajotaito (pienkuormaaja, traktori, apevaunu).

Työtä tehdään eri vuorossa, vuorojen aloitusajat vaihtelevat vuorossa olevien tehtävien mukaan. Töitä on sekä arkena että viikonloppuna. Työtunteja on keskimäärin 25-40 tuntia/viikossa.

Eduksi katsotaan alan koulutustausta ja kokemus lypsykarjasta sekä vastaavista töistä. Tehtäviin kuitenkin annetaan hyvä perehdytys, joten työssä pärjää myös motivoituneella ja reippaalla asenteella.

Tehtävä edellyttää suomen tai englannin kielen taitoa. Työtä tehdään itsenäisellä otteella, mutta työyhteisöön kuuluu noin 10 henkilön tiimi, joten apua on aina saatavilla.

Etsimme tekijöitä, jotka ovat tarkkoja, luotettavia ja tehokkaita sekä kykenevät joustavasti työskentelemään vaihtuvissa työtehtävissä ja tilanteissa.

Työt alkavat heti sopivan henkilön löydyttyä ja kestävät lokakuun loppuun asti. Hyville tekijöille tarjotaan mielellään jatkossakin uusia työmahdollisuuksia.

Palkkaus tehtävässä on kokemuksen/sopimuksen mukaan, perustuen maatalouspuolen työehtosopimukseen.

Valitulla tekijällä on mahdollisuus vuokrata asunto tilalta.

Hae paikkaa pikaisesti oheisen hakulomakkeen kautta ja jätä hakemuksesi joko suomeksi tai englanniksi.

Valittu tekijä työllistyy RTK-Henkilöstöpalvelun kautta, joten olethan yhteydessä suoraan meihin, mikäli kaipaat lisätietoja.

Lisätietoja hausta antaa RTK-Henkilöstöpalvelun HR-asiantuntija Noora Toivanen noora.toivanen@rtkhenkilostopalvelu.fi

R niin kuin työpaikka.

RTK-Henkilöstöpalvelu auttaa työntekijöitä ja työn tarjoajia löytämään toisensa nopeasti ja suoraviivaisesti.  Tunnemme työelämän tarpeet erinomaisesti, mikä mahdollistaa erinomaisen osumatarkkuutemme. Näin olemme mukana tukemassa asiakkaittemme liiketoimintaa.

Olemme työntekijöillemme luotettava ja joustava työnantaja, joka valvoo etuasi ja on läsnä ja tukena arjessasi - sekä perinteisissä että digitaalisissa kanavissa.

Meillä on aina haku päällä – tutustu työpaikkojen kirjoon, täytä hakemus tai ota yhteyttä ja anna meidän hoitaa loput: www.rtkhenkilostopalvelu.fi/avoimet-tyopaikat/

Työnhakulomake / job application

Etsitkö nopeaa työnhakua?