Avoimet työpaikat - RTK-Henkilöstöpalvelu

RTK-Henkilöstöpalvelu

Monta syytä innostua!

 
 

Monta syytä innostua!

Avoimet työpaikat

« Takaisin listaan

Kesätyöpaikat Pohjois-Karjalaan

Etsitkö tekemistä kesäksi, eikö kesäduunia ole vielä löytynyt?

Vaikka moni kesätyöpaikka on jo täytetty, haemme ja palkkaamme myös kesän aikana tekijöitä mm. teollisuuden ja rakennusalan tehtäviin.

Arvostamme tehtäviin soveltuvaa koulutusta ja aikaisempaa työkokemusta, mutta haemme ennen kaikkea reippaita, motivoituneita ja oppimiskykyisiä henkilöitä. Osaan tehtävistä on eduksi, mikäli voit tehdä vuorotyötä ja sinulla on oma auto kulkemista varten.

Työt alkavat sopimuksen mukaan kesän aikana ja tarjolla on eripituisia työpätkiä. Osa tehtävistä voi johtaa myös pidempään työsuhteeseen.

Jos kiinnostuit jätä meille hakemuksesi ja kerro, millaisia tehtäviä olisit valmis tekemään ja miten olisit käytettävissä töihin. Voit myös liittää hakemukseesi lyhyen videotervehdyksen ja erottautua hakijoiden joukosta!

Etsitkö työtä vaiko työlle ammattitaitoista tekijää? RTK-Henkilöstöpalvelu on monipuolisesti palveleva valtakunnallinen henkilöstöpalvelutalo. Me RTK-Henkilöstöpalvelussa olemme erikoistuneet yritysten henkilöstöratkaisuihin ja tehtävänämme on yhdistää parhaat palvelut ja tekijät– nopeasti, luotettavasti ja ammattitaitoisesti. Toimintamme perustuu asiakkaidemme tarpeiden aitoon ymmärtämiseen sekä pitkäaikaisiin kumppanuussuhteisiin. Tavoitteenamme on löytää jokaiseen työhön osaava tekijä. Toimintamme perusta ovat työntekijämme, joille olemme luotettava työnantaja. Katso sinua lähinnä palveleva toimipisteemme www.rtkhenkilostopalvelu.fi.

Työnhakulomake / job application