Avoimet työpaikat - RTK-Henkilöstöpalvelu

RTK-Henkilöstöpalvelu

Monta syytä innostua!

 
 

Monta syytä innostua!

Avoimet työpaikat

« Takaisin listaan

Logistiikkatyöntekijä

Haemme teolliselle asiakkaallemme Joensuuhun henkilöä logistiikan/varaston työtehtäviin, kuten keräilyyn, tulevan ja lähtevän tavaran käsittelyyn sekä sisäisen logistiikan hoitoon.

Odotamme sinulta aikaisempaa kokemusta trukilla ajamisesta, kokemuksen varastotehtävistä katsomme eduksi. Lisäksi olet reipas ja huolellinen tekijä ja omaksut nopeasti uusia asioita.

Työskentely tapahtuu 2-vuorossa. Työ alkaa mahdollisimman pian ja kestää aluksi ainakin syys-lokakuun vaihteeseen.

Jos kiinnostuit, jätäthän hakemuksesi tehtävään välittömästi!

Lisätietoja antaa rekrytointipäällikkö Piia Sallinen: piia.sallinen@rtkhenkilostopalvelu.fi / 044 385 4280.

Etsitkö työtä vaiko työlle ammattitaitoista tekijää? RTK-Henkilöstöpalvelu on monipuolisesti palveleva valtakunnallinen henkilöstöpalvelutalo. Me RTK-Henkilöstöpalvelussa olemme erikoistuneet yritysten henkilöstöratkaisuihin ja tehtävänämme on yhdistää parhaat palvelut ja tekijät– nopeasti, luotettavasti ja ammattitaitoisesti. Toimintamme perustuu asiakkaidemme tarpeiden aitoon ymmärtämiseen sekä pitkäaikaisiin kumppanuussuhteisiin. Tavoitteenamme on löytää jokaiseen työhön osaava tekijä. Toimintamme perusta ovat työntekijämme, joille olemme luotettava työnantaja. Katso sinua lähinnä palveleva toimipisteemme www.rtkhenkilostopalvelu.fi.

Työnhakulomake / job application