Avoimet työpaikat - RTK-Henkilöstöpalvelu

RTK-Henkilöstöpalvelu

Monta syytä innostua!

 
 

Monta syytä innostua!

Avoimet työpaikat

« Takaisin listaan

Asennuspäällikkö

Elcoline Plant Service on vuonna 2008 perustettu urakointi- ja kunnossapitoalan yritys, jonka asiakkaita ovat kansainväliset teollisuusyritykset. Elcoline Plant Service Oy kuuluu Elcoline Group -konserniin ja työllistää noin 60 henkilöä.

Elcolinen törkeä lupaus on tarjota erinomaisia teknisiä kunnossapitopalveluita teollisuusyrityksille ja saavuttaa 100 miljoonan euron liikevaihto vuoteen 2023 mennessä. Visiona on myös kasvaa yritykseksi, jolla on alan sitoutuneimmat työntekijät ja tyytyväisimmät asiakkaat.

Elcoline Plant Servicen liiketoiminta keskittyy mekaanisiin asennus- ja kunnossapitotöihin sekä luokkahitsaustöihin (suunnittelu, toteutus ja asiantuntijapalvelut).

Haemme nyt Elcoline Plant Service Oy:lle asennuspäällikköä Raaheen.

Työtehtävät koostuvat teollisuuden kunnossapito- ja projektitöistä pääasiassa Raahen seudulla.  Vastuullesi kuuluu myös eri puolella Suomea tapahtuvien teollisuuden seisokkitöiden projektien hallinta.

Hakijalta edellytämme tehtävään soveltuvaa koulutusta ja työkokemusta näyttöineen vastaavanlaisen tehtävän menestyksekkäästä hoitamisesta.

Etsimämme henkilö on moniosaaja, jolla on kokemusta teollisuuden seisokkiluonteisista työnjohtotehtävistä ja kokonaisvaltaisesta projektinhallinnasta aikataulutuksineen ja resurssointeineen sekä lisäksi vahvaa tarjouslaskennan osaamista. Hakemallamme henkilöllä on rohkea, järjestelmällinen ja ratkaisukeskeinen ote työskentelyyn sekä kykyä hahmottaa kokonaisuuksia ja tulla toimeen erilaisten ihmisten kanssa.

Tarjolla monipuolinen tehtäväkenttä kehittymismahdollisuuksineen.

Jätä hakemuksesi ansioluettelosi ja palkkatoiveesi kera oheisen linkin kautta. Työt alkavat sopimuksen mukaan.

Lisätietoja antaa RTK-Henkilöstöpalvelu Oy:n Päivi p. 044 412 4487/ paivi.rantsi@rtkhenkilostopalvelu.fi

Etsitkö työtä vaiko työlle ammattitaitoista tekijää? RTK-Henkilöstöpalvelu on monipuolisesti palveleva valtakunnallinen henkilöstöpalvelutalo. Me RTK-Henkilöstöpalvelussa olemme erikoistuneet yritysten henkilöstöratkaisuihin ja tehtävänämme on yhdistää parhaat palvelut ja tekijät– nopeasti, luotettavasti ja ammattitaitoisesti. Toimintamme perustuu asiakkaidemme tarpeiden aitoon ymmärtämiseen sekä pitkäaikaisiin kumppanuussuhteisiin. Tavoitteenamme on löytää jokaiseen työhön osaava tekijä. Toimintamme perusta ovat työntekijämme, joille olemme luotettava työnantaja. Katso sinua lähinnä palveleva toimipisteemme www.rtkhenkilostopalvelu.fi.

Työnhakulomake / job application