Avoimet työpaikat - RTK-Henkilöstöpalvelu

RTK-Henkilöstöpalvelu

Monta syytä innostua!

 
 

Monta syytä innostua!

Avoimet työpaikat

« Takaisin listaan

Lukkoseppä

Haemme asiakkaallemme, Joensuun Lukituspisteelle, lukkoseppää. 

Joensuun Lukituspiste Oy on vuonna 2003 perustettu turvallisuusalan yritys, joka on palvellut asiakkaitaan lukitus- ja turvallisuus asioissa yli 20 vuoden kokemuksella. Asiakkaita ovat muun muassa kunnat, rakennusliikkeet, pientalorakentajat, isännöitsijätoimistot sekä suuret kiinteistölaitokset. Toiminnan perusteita ovat laatu, luotettavuus, täsmällisyys sekä nopea palveluaika.

Tarjoamme sinulle haasteellisen työkentän, mukavan työympäristön, kehittyvän alan ja tarvittaessa lisäkoulutustusta lukkosepän työhön. Lisäksi saat kattavan perehdytyksen tuotevalikoimaan ja yrityksen toimintamalleihin.  

Työnkuva sisältää mm. erilaisten mekaanisten ja sähköisten lukitusjärjestelmien korjaus-, huolto- ja asennustöitä.

Odotamme hakijoilta

Arvostamme

Työsuhde alkaa määräaikaisuutena RTK-Henkilöstöpalvelun kautta, mutta hyvä tekijä tulee rekrytoitumaan Joensuun Lukituspisteelle osaksi heidän ammattitaitoista työyhteisöään toistaiseksi voimassaolevaan työsuhteeseen. 

Työ alkaa heti sopivan henkilön löydyttyä. Päivittäinen työaika 7-15 tai 8-16, palkkaus tessin mukaisesti.

Jos kiinnostuit jätä hakemuksesi pian, sillä haastattelut aloitamme jo hakuaikana!

Lisätietoja antaa rekrytointivastaava Tanja Asikainen/ p. 050 376 5735

Etsitkö työtä vaiko työlle ammattitaitoista tekijää? RTK-Henkilöstöpalvelu on monipuolisesti palveleva valtakunnallinen henkilöstöpalvelutalo. Me RTK-Henkilöstöpalvelussa olemme erikoistuneet yritysten henkilöstöratkaisuihin ja tehtävänämme on yhdistää parhaat palvelut ja tekijät– nopeasti, luotettavasti ja ammattitaitoisesti. Toimintamme perustuu asiakkaidemme tarpeiden aitoon ymmärtämiseen sekä pitkäaikaisiin kumppanuussuhteisiin. Tavoitteenamme on löytää jokaiseen työhön osaava tekijä. Toimintamme perusta ovat työntekijämme, joille olemme luotettava työnantaja. Katso sinua lähinnä palveleva toimipisteemme www.rtkhenkilostopalvelu.fi.

Työnhakulomake / job application