Avoimet työpaikat - RTK-Henkilöstöpalvelu

RTK-Henkilöstöpalvelu

Monta syytä innostua!

 
 

Monta syytä innostua!

Avoimet työpaikat

« Takaisin listaan

Teollisuuden työntekijä

Kiinnostaako sinua työskentely metalli-, muovi- tai puusepänteollisuuden parissa tai omaatko jo kokemusta kyseisiltä aloilta?

Haemme jatkuvasti teollisille asiakkaillemme Joensuuhun ja lähialueille tekijöitä erilaisiin tuotannon työvaiheisiin, kuten kokoonpanoon, laadunvalvontaan, ruiskuvaluun, koneenhoitoon, viimeistelyyn, pakkaukseen, särmäykseen, hitsaukseen, koneistukseen ja varastotehtäviin.

Jos opiskelet jotakin teknistä alaa, omaat aikaisempaa kokemusta vastaavista tehtävistä tai olet muuten vain kiinnostunut työskentelemään tuotannollisissa tehtävissä, olet etsimämme henkilö.

Arvostamme myös positiivista asennetta, hyvää työmotivaatiota sekä uuden oppimiskykyä. Eduksi katsomme vuorotyövalmiuden sekä osaan tehtävistä oman auton käyttömahdollisuuden.

Työt ovat yleensä aluksi määräaikaisia, mutta voivat johtaa myös pidempään työsuhteeseen. Työt alkavat tarpeen ja sopimuksen mukaan. 

Tarjoamme työntekijöillemme mm. laajat työterveyspalvelut, liikunta- ja kulttuuriedut, täsmällisen palkanlaskennan ja -maksun sekä jatkuvan tukemme työskentelysi ajaksi.

Jos kiinnostuit tehtävistä, jätä meille hakemuksesi mahdollisimman pian. Käsittelemme meille tulevia hakemuksia koko ajan.

Lisätietoja: piia.sallinen@rtkhenkilostopalvelu.fi.

Etsitkö työtä vaiko työlle ammattitaitoista tekijää? RTK-Henkilöstöpalvelu on monipuolisesti palveleva valtakunnallinen henkilöstöpalvelutalo. Me RTK-Henkilöstöpalvelussa olemme erikoistuneet yritysten henkilöstöratkaisuihin ja tehtävänämme on yhdistää parhaat palvelut ja tekijät– nopeasti, luotettavasti ja ammattitaitoisesti. Toimintamme perustuu asiakkaidemme tarpeiden aitoon ymmärtämiseen sekä pitkäaikaisiin kumppanuussuhteisiin. Tavoitteenamme on löytää jokaiseen työhön osaava tekijä. Toimintamme perusta ovat työntekijämme, joille olemme luotettava työnantaja. Katso sinua lähinnä palveleva toimipisteemme www.rtkhenkilostopalvelu.fi.

Työnhakulomake / job application