Avoimet työpaikat - RTK-Henkilöstöpalvelu

RTK-Henkilöstöpalvelu

Monta syytä innostua!

 
 

Monta syytä innostua!

Avoimet työpaikat

« Takaisin listaan

Mediamyyjä yritysmyyntiin

Media Potentia Oy on tamperelainen lehtikustantamo, jonka missio on toimia innovatiivisesti ja laadukkaasti lehtikustannus- ja uusmedia-alalla.

Vuonna 2020 yritys panostaa entistä enemmän digitaaliseen näkyvyyteen. Media Potentia tuo lehtituotteet omalle digitaaliselle alustalle ja kehittää uusia digitaalisia sovelluksia – unohtamatta laadukkaita printtijulkaisuja!

http://mediapotentia.fi/

Oletko kuluttaja- tai yritysmyynnissä jo kyntesi näyttänyt tulosnälkäinen tekijä, joka etsii sitä seuraavaa steppiä ja mahdollisuutta kehittyä myyntityössä osana tiivistä ja palkitsevaa työyhteisöä? Tämä on juuri sinun mahdollisuutesi!

Etsimme nyt Media Potentia Oy:lle Tampereelle useita MYYNTINEUVOTTELIJOITA B2B-myynnin pariin!

Myyntineuvottelijan ydintehtävänä on Media Potentian tuotteiden mediatilan myynti yritysasiakkaille. Myyntiä tehdään puhelimitse ja työ on itsenäistä, unohtamatta kuitenkaan jatkuvaa myyntitiimin tukea ja sparrailua! Tässä itseohjautuvassa roolissa pääset prospektoimaan, tunnistamaan ja kontaktoimaan potentiaalisia asiakkaita myyden ratkaisuja, jotka juuri heitä parhaiten palvelevat.

Saat käyttöösi nykyaikaiset työkalut ja pääset toteuttamaan myyntityötäsi Tampereen ydinkeskustassa sijaitsevissa toimitiloissa liukuvan työajan puitteissa. Media Potentia tarjoaa myyjilleen jopa 20% työehtosopimusta korkeamman takuupalkan ja kattavan provisiomallin ilman kattoa. Työsuhde voi olla jatkuva ja kokopäiväinen tai myös osa-aikainen tilanteestasi riippuen.

Tehtävä peräänkuuluttaa myyntihenkisyyttä, asiakaslähtöistä asennetta sekä tulosnälkäisyyttä. Aiempi kokemus esim. vakuutus- tai teleoperaattorimyynnistä luetaan hakijan eduksi.

Media Potentialla henkilöstöstä pidetään huolta rennon letkeässä työyhteisössä ja kaikkia kannustetaan kohti menestystä mm. erilaisten kilpailuiden, etujen ja virkistysiltojen muodossa. Todisteena tästä toimivat useat jo vuosia ja jopa yli vuosikymmenen kestäneet työsuhteet. Jos eläimet ovat lähellä sydäntäsi, saatatpa saada työpäiviisi virkistystä myös toimiston arkea sävyttävien karvaisten kollegoiden vierailuiden muodossa!

Valitut henkilöt työllistyvät suoraan asiakasyritykseen.

Kiinnostuitko? Hae paikkaa kotisivuillamme!

Jäikö kysyttävää? Ota yhteyttä Janneen: (janne.malmisaari@rtkhenkilostopalvelu.fi / 044 412 4637, puhelintiedustelut arkisin klo 10-15).

#montasyytäinnostua #rtkhenkilöstöpalvelu

Etsitkö työtä vaiko työlle ammattitaitoista tekijää? RTK-Henkilöstöpalvelu on monipuolisesti palveleva valtakunnallinen henkilöstöpalvelutalo. Me RTK-Henkilöstöpalvelussa olemme erikoistuneet yritysten henkilöstöratkaisuihin ja tehtävänämme on yhdistää parhaat palvelut ja tekijät– nopeasti, luotettavasti ja ammattitaitoisesti. Toimintamme perustuu asiakkaidemme tarpeiden aitoon ymmärtämiseen sekä pitkäaikaisiin kumppanuussuhteisiin. Tavoitteenamme on löytää jokaiseen työhön osaava tekijä. Toimintamme perusta ovat työntekijämme, joille olemme luotettava työnantaja. Katso sinua lähinnä palveleva toimipisteemme www.rtkhenkilostopalvelu.fi.


Janne Malmisaari
Rekrytointivastaava/markkinointiassistentti
044 412 4637
janne.malmisaari@rtkhenkilostopalvelu.fi

Työnhakulomake / job application