Avoimet työpaikat - RTK-Henkilöstöpalvelu

RTK-Henkilöstöpalvelu

Monta syytä innostua!

 
 

Monta syytä innostua!

Avoimet työpaikat

« Takaisin listaan

Tehtaanjohtaja metalliteollisuuteen

Osaatko johtaa sekä ihmisiä että toimintaa? Kaipaatko tulosvastuullista roolia, mutta et halua istua vain pelkissä palavereissa? Meillä on nyt juuri sinulle paikka auki!

Etsimme Debomix Oy:lle Vieremälle TEHTAANJOHTAJAA vakituiseen ja pitkäkestoiseen työsuhteeseen.

Debomix Oy on vuonna 1995 perustettu metallien sorvauksen ja jyrsinnän ammattilainen, joka takaa asiakkailleen tehokasta palvelua ja joustavaa yhteistyötä.

Debomix Oy:n tehokas tuotannon läpivienti ja ammattitaitoinen henkilöstö takaavat luotettavan toiminnan kaikissa tilanteissa. Yrityksen oma kehitysmyönteisyys ja henkilöstön sitoutuneisuus luovat erinomaiset edellytykset joustaa asiakkaan vaativimmissakin tarpeissa ja luovat hyvät edellytykset toteuttaa asiakkaan investointeja vaativat tarpeet nopeasti ja ammattitaitoisesti.

Yrityksen kasvu-uran on mahdollistanut työntekijöiden tinkimätön asennoituminen laatuun sekä työyhteisön palo olla ylpeä työnsä jäljestä. Debomix Oy on osa RD Groupia, jonka liikevaihto on noin 25 M€. RD Groupin muodostavat kolme yritystä; Debomix Oy, Ratesteel ja RDTC Oy, jotka yhdessä työllistävät lähes 150 oman alansa ammattilaista.

Tehtaanjohtajana johdat Debomix Oy:n toimintaa itsenäisesti, kehityshakuisesti ja tulosvastuullisesti.
Vastaat henkilöstön työturvallisuudesta ja työhyvinvoinnista sekä omalta osaltasi myös koko RD Group Oy:n onnistumisesta ja kasvusta.

Päivittäisissä tehtävissäsi tulet mm. johtamaan henkilöstöä lattian tasolta ja vastaamaan häiriöttömästä ja laatuvaatimukset täyttävästä tuotannosta. Vastuullasi on myös asetettujen työmenekkitavoitteiden toteutuminen, tilausten valmistuminen aikatauluissaan sekä huolehdit että kapasiteetti ja työkanta ovat realistisesti tasapainossa. Sinulla on työssäsi kehityshakuinen ote koneistusyksikön kehittämiseen, etkä pelkää ottaa henkilökohtaistakaan vastuuta asiasta.
Tehtaanjohtajana osallistut myös konsernin kehittämiseen johtoryhmätyöskentelyn kautta sekä toimit myynnin tukena ja raportoit ylemmälle johdolle säännöllisesti.

Työsi ei tule olemaan palaverista toiseen istumista ja siksi haemmekin henkilöä, joka mielellään liikkuu tuotannossa ja tarvittaessa paiskii hommia siellä missä tarvitaan ja on helposti työntekijöiden tavoitettavissa mahdollisissa ongelmatilanteissa.

Tehtaanjohtajalta toivomme alalle soveltuvaa koulutusta sekä aiempaa työkokemusta, mielellään koneistamisesta tai koneistustoiminnon esimiehenä toimimisesta.
Yrityksen ja konsernin ollessa hyvin kehitysmyönteinen, toivomme myös tehtävään valitulta henkilöltä halua ja motivaatiota kehittää niin itseään kuin toimintaakin.
Työn menestyksekäs hoitaminen vaatii edellä mainitun lisäksi myös hyviä vuorovaikutustaitoja ja kykyä organisoida omaa ja toisten työtä.

Debomix Oy tarjoaa sinulle vakituisen työsuhteen lisäksi konsernin kolmen yrityksen tuen ja mahdollisuuden edetä tehtävissäsi ja urallasi sekä kehittyä henkilökohtaisen osaamisen saralla. Pääset mukaan luomaan ilmapiiriltään nuorekkaan ja vahvasti kasvavan yrityksen toimintakulttuuria ja jättämään oman kätesi jäljen tapaan tehdä töitä.

Oletko siis etsimämme ihmisläheinen johtaja, ohjaaja ja kehittäjä, joka liikkuu sujuvasti keskellä tuotantoa ja on valmis luomaan uraa ja kasvamaan yhdessä Debomix Oy:n ja RD- konsernin kanssa?

Jätä hakemuksesi palkkatoiveineen oheisen hakulomakkeen kautta. Työt alkavat sovitusti sopivan henkilön löydyttyä.

Lisätietoja antaa RTK-Henkilöstöpalvelun rekrytointivastaava Jouni Korhonen, 044 797 8718 tai jouni.korhonen@rtkhenkilostopalvelu.fi

Tutustu Debomixiin tarkemmin osoitteessa: www.debomix.fi

Etsitkö työtä vaiko työlle ammattitaitoista tekijää? RTK-Henkilöstöpalvelu on monipuolisesti palveleva valtakunnallinen henkilöstöpalvelutalo. Me RTK-Henkilöstöpalvelussa olemme erikoistuneet yritysten henkilöstöratkaisuihin ja tehtävänämme on yhdistää parhaat palvelut ja tekijät– nopeasti, luotettavasti ja ammattitaitoisesti. Toimintamme perustuu asiakkaidemme tarpeiden aitoon ymmärtämiseen sekä pitkäaikaisiin kumppanuussuhteisiin. Tavoitteenamme on löytää jokaiseen työhön osaava tekijä. Toimintamme perusta ovat työntekijämme, joille olemme luotettava työnantaja. Katso sinua lähinnä palveleva toimipisteemme www.rtkhenkilostopalvelu.fi.

Työnhakulomake / job application